Kjendisklinikken:

Legens CV stemmer ikke

Karim Sayed, «ansvarlig lege» for kjendisklinikken på Frogner, skriver i pressemeldingen at han er lektor ved Universitetet i Sørøst-Norge. Det har han ikke vært på to år, bekrefter universitetet overfor Børsen. - Jeg er lei meg for at dette ble upresist, sier Karim Sayed.

BRUKES HYPPIG: Karim Sayed bruker lektorbenevnelsen ved Universitetet i Sørøst-Norge i en rekke sammenhenger. Han er imidlertid ikke ansatt som lektor ved universitetet lenger. Faksimile: Senzie Akademiklinikk
BRUKES HYPPIG: Karim Sayed bruker lektorbenevnelsen ved Universitetet i Sørøst-Norge i en rekke sammenhenger. Han er imidlertid ikke ansatt som lektor ved universitetet lenger. Faksimile: Senzie Akademiklinikk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Karim Sayed er ikke lenger ansatt ved Universitetet i Sørøst-Norge. Arbeidsforholdet ble avsluttet i 2020. Vi tilbyr ikke lenger utdannelse i dermatologisk sykepleie.

Det skriver Reidun Mangrud, kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Sørøst-Norge, i en e-post til Børsen.

Opplysningene står i motstrid til det den allerede kontroversielle kjendisklinikken på Frogner hevder. Der fronter Pia Tjelta, Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø en skjønnhetsklinikk med den legeutdannede Karim Sayed som «ansvarlig lege».

Lagt ned

I pressemeldingen omtaler de Sayed slik:

«Lektor/medisinsk ansvarlig ved Universitetet i Sørøst-Norge innen utdannelse i kosmetisk dermatologi. »

Det har han imidlertid ikke vært siden 2020. Nå er hele utdanningen lagt ned.

- Nøyaktig samme stilling

Børsen har vært i kontakt med Sayed, som besvarer våre spørsmål i en e-post:

- Hvorfor hevder du at du fortsatt er lektor, når det ikke er tilfelle?

- Jeg er fortsatt lektor og medisinsk ansvarlig på det samme studiet. Studiet er ikke lagt ned, det er bare flyttet fra USN over til privat sektor. Senzie Akademiet ble skilt ut fra USN i 2020 til å bli helprivat, og stillingen min er nøyaktig den samme. Jeg foreleser fortsatt på USN i tillegg til lektorstillingen jeg har på akademiet hvor jeg også er medisinsk ansvarlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer