Drammen Street Food:

Legger ned etter kriseår

Etter bare ni måneder legges storsatsingen i Drammen ned.

FERDIG: Drammen Street Food holdt til midt i Drammen, ved togstasjonen på Strømsø torg. Det holdt ikke. Foto: Alexander Jansen / Drm24
FERDIG: Drammen Street Food holdt til midt i Drammen, ved togstasjonen på Strømsø torg. Det holdt ikke. Foto: Alexander Jansen / Drm24 Vis mer
Publisert

I oktober skrev Børsen om den trøblete oppstarten til Drammen Street Food. Mathall-konseptet, som har gjort stor suksess i Oslo, slet med å trekke til seg drammenserne.

13. mai åpnet det store lokalet, med kapasitet til tusen gjester, bar, kulturscene og nattklubb. Det kunne også skilte med en gigantisk takterasse på 300 kvadratmeter.

Etter sommeren fikk flere ansatte permitteringsvarsler, og boder ble lagt ned. Nå er det helt slutt for Drammen Street Food, melder Drammens Tidende.

- Jeg fikk en telefon i går om at jeg kunne komme og hente sakene mine der, da de ikke ville fortsette, sier aktør Dario De Simone til avisa.

Han har hatt iskremvogn i mathallen, og driver ellers andre restauranter i byen.

- Jeg synes det er veldig trist. Det var et spennende konsept som gikk veldig bra i startfasen, men etter hvert klarte ikke stedet å komme seg videre, fortsetter han.

- Vi ga alt

Børsen har vært i kontakt med medeier Wilhelm Naustdal Larsen. Han viser til en pressemelding sendt ut av selskapet. Der står det at styret i selskapet tirsdag har besluttet å begjære oppbud for selskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.