Legger seg flat etter sjokkbeskjed

Ber om unnskyldning for måten han ble kvitt 900 ansatte: - Jeg gjorde en vanskelig situasjon verre.

SPARKET: Sjefen for Better.com, Vishal Garg, sparket 900 av sine ansatte via et Zoom-møte. Video: Youtube/Power Of Banana. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer
Publisert

Børsen har tidligere omtalt Vishal Garg, sjef for boligutlånsselskapet Better.com, som valgte en uortodoks metode på å kvitte seg med 900 ansatte. Nå ber han om unnskyldning.

I et videomøte på Zoom ga sjefen sjokkbeskjeden til sine 900 ansatte. Der hadde han invitert de ansatte han skulle si opp, og overrakte beskjeden i plenum.

- Vi kommer til å kvitte oss med 15 prosent av ansatte, og du er en av dem som må slutte, sa Garg til de ansatte i Zoom-møtet.

Saken ble først omtalt av The Guardian.

- De dumpet oss som søppel

Personalet ble opprørt over måten sjefen deres valgte å håndtere situasjonen på. Deler av Zoom-møte har i etterkant blitt spredt på både YouTube og TikTok.

En nå tidligere ansatt forteller at møtet varte i omtrent tre minutter, i et intervju med The Daily Beast.

- De dumpet oss som søppel. Vi var der siden starten og jobbet hardt for selskapet og for rollene våre, sa en annen tidligere ansatt.

Oppsigelsene kommer til tross for at Better.com nylig fikk inn 750 millioner dollar i fersk kapital, tilsvarende cirka 6,8 milliarder norske kroner, skriver CNN.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer