Apple-topp i hardt vær

Legger seg flat etter sjokkvideo

Visepresident i Apple, Tony Blevins, skal ha fått sparken etter å ha dukket opp i en TikTok-video. Nå beklager han hendelsen.

BEKLAGER: Visepresident i Apple Tony Blevins skal ha fått sparken etter denne Tiktok-videoen. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer
Publisert

I en video publisert på TikTok 5. september, kom visepresident i Apple Tony Blevins med det som kunne oppfattes som sexistiske meldinger.

Videoen, som er sett av over halvannen million, viser Blevins som i sin luksusbil av typen Mercedes-Benz SLR McLaren blir spurt om hva han jobber med. Svaret hans har fått flere til å heve øyebrynene.

- Jeg kjører fine biler, spiller golf og koser med kvinner med store bryster. Men jeg tar fri i helger og på helligdager, sier Blevins i videoen som AppleInsider som har omtalt.

  • Se videoen lenger ned i saken.

Videoen er filmet av Daniel Mac, som nærmest har gjort karriere av å oppsøke kjente personer for å spørre dem: «What do you do for a living?»

Både Brad Pitt, Brooklyn Beckham og president Joe Biden har alle dukket opp på kontoen til Tiktokeren med over 13 millioner følgere.

Blevins har sendt en uttalelse til det amerikanske nettstedet Bloomberg der han bekrefter at hendelsen har funnet sted.

- Jeg vil gjerne benytte anledningen til å be om unnskyldning til alle som ble fornærmet av mitt feilaktige forsøk på humor, sier Blevins.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer