Mysterium på luksus-eiendom:

Likhunder markerte på nedgravd kabriolet

Politiet har iverksatt etterforskning, etter at en kabriolet meldt stjålet på 90-tallet ble oppdaget under gravearbeider på en millioneiendom i et av USAs rikeste strøk.

VILLASTRØK: Eiendommen hvor den nedgravde bilen ble oppdaget forrige uke, skal ligge i dette villaområdet i Atherton. Foto: Google maps
VILLASTRØK: Eiendommen hvor den nedgravde bilen ble oppdaget forrige uke, skal ligge i dette villaområdet i Atherton. Foto: Google maps Vis mer
Publisert

Kabrioleten, en Mercedes-Benz, ble oppdaget av landskapsarkitekter som jobbet på eiendommen torsdag i forrige uke, skriver nyhetsbyrået AP.

Eiendommen, som skal ha en prislapp på 15 millioner dollar, ligger i byen Atherton i Silicone Valley i California - et av USAs rikeste områder.

Politiet mener bilen ble gravd ned en gang på 1990-tallet, etter at den ble meldt stjålet fra Palo Alto i 1992, skriver San Francisco Chronicle.

Likhunder markerte

Det spesielle funnet førte til at politiet iverksatte etterforskning av saken. Det ble blant annet gjennomført søk med likhunder torsdag, opplyste politiet i en pressemelding torsdag.

- På grunn av de ukjente omstendighetene rundt hvorfor bilen ble gravd ned, ble det sendt likhunder til stedet. Likhundene hadde en svak markering for menneskelige levninger, skrev politiet.

Også kriminalteknikere ble sendt til eiendommen.

Til AP opplyser Daniel Larsen i Atherton-politiet at hundene kan ha markert for både menneskelige levninger, gamle bein, blod, oppkast, eller en kombinasjon av dette.

Fredag opplyste politiet at utgravingene var pågående, og at det ikke var gjort noen funn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.