- Jeg har vært gjennom noen tøffe nedturer og mange fine oppturer. Jeg skal nok komme gjennom dette også, men nå har jeg ikke noe annet valg enn å sette strek. Etter 20 år er det dessverre kroken på døra.
Tri Hai Le er oppgitt, lei seg og rørt. Men - understreker han - ikke knekt.
Lørdag ble de siste porsjonene med friterte vårruller, rosastekte andebryst med ingefærsaus og dempende het phó båret ut fra kjøkkenet. Det har vært fulle hus, blomster og hyggelige ord hver eneste dag etter at restauranten kunngjorde opphør i et nyhetsbrev til kundebasen.
- Pågangen har vært helt utrolig. Trofaste gjester har strømmet til. Jeg måtte ringe rundt for å hanke inn ekstrahjelp både fra tidligere ansatte og gode kolleger i bransjen. Det har varmet, smiler Hai tappert.
Ombygging og corona
Beliggenheten i tredje etasje i kjøpesentret Eger var kanskje ikke den aller beste, men grunnfjellet av stamkunder var likevel tilstrekkelig til at hovedstadens eneste tilbyder av vietnamesisk fine-dining holdt koken - og vel så det.
Xich-Lo sysselsatte på det meste 35-40 ansatte på hel- og deltid.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger