Broiler-Mikkel:

Luksuseiendommen er solgt

Luksuseiendommen til Mikkel Christiansen i musikkduoen Broiler er solgt for 10,2 millioner kroner.

PÅ INNSIDEN: Mikkel Christiansen viser oss rundt i det spektakulære huset sitt i Mjøndalen. Video: Jenny Aas. Reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september i fjor ble luksuseiendommen til Broiler-halvpart Mikkel Christiansen lagt ut for salg. Prisantydningen på det 334 kvadratmeter store huset var da 11,5 millioner kroner.

Etter fire måneder på markedet har eiendommen i Mjøndalen fått en ny eier. Det bekrefter Christiansen overfor Børsen.

- Det er deilig endelig å få solgt i et såpass seigt marked. Jeg gikk jo en del ned i pris til slutt, men det var jeg forberedt på, sier han.

Eiendommen ble solgt for 10,2 millioner kroner, forteller Christiansen.

Det var Drammens Tidende som omtalte saken først.

Hadde 250 000 visninger

Eiendommen er nå markert som solgt på Finn.no. Annonsen har vært svært populær.

Kort tid etter at salget ble kjent, hadde den over 250 000 visninger.

- Det har helt klart vært mye pågang fra folk som bare ville ta en tur for å kikke. Mekleren min har vært flink til å sortere ut seriøse kjøpere, så jeg slapp å rydde huset for visning hver uke, forteller Christiansen.

Har kjøpt nytt hus

Planene videre står allerede klare.

I fjor ble det kjent at DJ-en hadde kjøpt huset til faren på Bragernes. Christiansen har tidligere fortalt at han har store planer for det nye huset.

Først i rekka står renovering.

- Allerede neste uke river jeg kjøkkenet og badet i det nye huset mitt, så jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang med oppussingen der, sier han.

Børsen har også vært i dialog med eiendomsmekler Ole Kristian Skretteberg hos Eiendomsmegler 1, som ikke har noen ytterligere kommentarer til saken.