Luksusfesten tok sjokkvending

Framfor sjokkerte bryllupsgjester anklaget den italienske millionæren Massimo Serge forloveden for å ha vært utro, og avsluttet forholdet. Nå beskyldes han for psykisk vold av sin eksforlovede, gründer og politiker Christina Seymandi.

FORLOVELSESFEST: Massimo Segre og Cristina Seymandi hadde vært forlovet i tre år, og skulle feire med familie og venner i en villa i Torino. Det gikk ikke helt etter planen. Reporter: Edward Stenlund. Vis mer
Publisert

Historien om den italienske rikingen Massimo Segre (64), som anklaget forloveden sin for å være utro og avsluttet forholdet under en tale i parets forlovelsesfest, går nå verden rundt.

Han skulle etter planen gifte seg med gründer og politiker Christina Seymandi (47), som sto rett ved siden av millionæren da han framførte talen.

Hun ante tilsynelatende ingenting om det som kom.

  • Se det rystende opptrinnet i videoen over!

- Ble livredd

Siden festen ble avholdt i forrige uke, har en video av talen blitt spredd på nett. Eksparet har også rukket å inngå i et munnhoggeri i italienske medier.

- Da han begynte å snakke, trodde jeg det var en spøk. Så ble jeg livredd. Det var en avskyelig voldshandling, har Seymandi blant annet uttalt til den italienske avisa Il Corriere della Sera, gjengitt av The Independent.

Hun har siden videoen ble spredt blitt møtt med et ras av negative kommentarer og hets på sosiale medier.

- Hvis det samme hadde skjedd men med omvendte kjønnsroller, ville reaksjonene vært helt annerledes. Men jeg er en kvinne, og i denne verdenen utgjør det en stor forskjell, fortsatte hun.

I et brev til direktøren for TV-programmet Zona Bianca skriver hun at hendelsen var «psykisk vold», og anklager forloveden for å ha «planlagt hevnen omhyggelig».

I «How The Rich Get Hitched» får du en eksklusiv invitasjon til luksusbryllupenes verden. Her møter du bruder som ikke tenker på penger som et hinder og som ikke nøler med å bruke millioner av kroner på den store dagen. Vis mer

Nekter å ha planlagt videoen

Seymandi hevder også at en kostbar ring hun skal ha fått av Segres mor forsvant på mystisk vis bare to uker før den mye omtalte forlovelsesfesten.

Hun vurderer nå å ta saken til retten, opplyser rådgiveren hennes Luca Poma til The Times.

- Hun har blitt utsatt for svært alvorlige angrep på sosiale medier, og trusler fra italienske borgere. Det har vært traumatisk, sier hun.

De mener det var en planlagt seanse, der eksforloveden sto bak å sende den til nyhetsmediene.

Det har Massimo Segres derimot nektet for.

- Professor Massimo benekter kategorisk å ha publisert videoen, og avviser også å ha latt den bli filmet, har advokatene hans uttalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer