Luksusfesten tok sjokkvending

Framfor sjokkerte bryllupsgjester anklaget den italienske millionæren Massimo Serge forloveden for å ha vært utro, og avsluttet forholdet. Nå beskyldes han for psykisk vold av sin eksforlovede, gründer og politiker Christina Seymandi.

FORLOVELSESFEST: Massimo Segre og Cristina Seymandi hadde vært forlovet i tre år, og skulle feire med familie og venner i en villa i Torino. Det gikk ikke helt etter planen. Reporter: Edward Stenlund. Vis mer
Publisert

Historien om den italienske rikingen Massimo Segre (64), som anklaget forloveden sin for å være utro og avsluttet forholdet under en tale i parets forlovelsesfest, går nå verden rundt.

Han skulle etter planen gifte seg med gründer og politiker Christina Seymandi (47), som sto rett ved siden av millionæren da han framførte talen.

Hun ante tilsynelatende ingenting om det som kom.

  • Se det rystende opptrinnet i videoen over!

- Ble livredd

Siden festen ble avholdt i forrige uke, har en video av talen blitt spredd på nett. Eksparet har også rukket å inngå i et munnhoggeri i italienske medier.

- Da han begynte å snakke, trodde jeg det var en spøk. Så ble jeg livredd. Det var en avskyelig voldshandling, har Seymandi blant annet uttalt til den italienske avisa Il Corriere della Sera, gjengitt av The Independent.

Hun har siden videoen ble spredt blitt møtt med et ras av negative kommentarer og hets på sosiale medier.

- Hvis det samme hadde skjedd men med omvendte kjønnsroller, ville reaksjonene vært helt annerledes. Men jeg er en kvinne, og i denne verdenen utgjør det en stor forskjell, fortsatte hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.