Luksusmegler går etter klient-blemme

Selskapet bekrefter at arbeidsforholdet er avsluttet.

OVERRASKET: Eiendomsmegler Danny Daggers valgte å kunngjøre sin avgang i meglerhuset Knight Frank på tampen av fjoråret. Nå skal bakgrunnen for valget være kjent. Foto: Instagram / Daniel Daggers
OVERRASKET: Eiendomsmegler Danny Daggers valgte å kunngjøre sin avgang i meglerhuset Knight Frank på tampen av fjoråret. Nå skal bakgrunnen for valget være kjent. Foto: Instagram / Daniel Daggers Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Forrige uke sa jeg opp min stilling som partner i Knight Frank og vil være i hagepermisjon (bedt om å holde seg borte fra jobben i oppsigelsestida, journ.anm.) i tre måneder. Akkurat nå ser jeg virkelig fram til å ha mer enn tre uker fri, noe jeg ikke har hatt siden jeg begynte å jobbe for 22 år siden.

Slik lød kunngjøringen fra den profilerte eiendomsmegleren Danny Daggers (40) i slutten av november.

40-åringen - som følges av stjernemeglere som Fredrik Eklund (42) og Josh Altman (40) - har lenge operert i det øvre sjiktet av Londons boligmarked. I sin tid som Knight Frank-partner har Daggers solgt eiendommer i hundremillionersklassen, men nå er det altså slutt.

Idet penger skifter hender i nevnte segment, vektleggerer kundebasen ofte diskresjon. Det var angivelig her det skar seg fullstendig for Daggers.

- Sikkerhetsrisiko

Financial Times har nå avdekket det som skal være årsaken til luksusmeglerens plutselig exit. 40-åringen er kjent som ivrig bruker av Instagram, hvor han overfor sine 30 000 følgere regelmessig viser fram praktfulle salgsobjekter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer