Italia:

Luksuspalass rives

Den forlatte villaen til en milliardær rives for å gi plass til Riverina Gold Coast eiendom. Trinn én av prosjektet ble utsolgt på rekordtid.

RIVES: Villaen rives for å gjøre plass til trinn to av eiendomsprosjektet Riverina Gold Coast Estate. Foto: Realestate.com
RIVES: Villaen rives for å gjøre plass til trinn to av eiendomsprosjektet Riverina Gold Coast Estate. Foto: Realestate.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et forlatt milliardærherskapshus i byen Carrara, som har vært vertskap for en rekke kjendiser og idrettsstjerner i sin glanstid, blir endelig revet, skriver Realestate.com.

Eiendommen ligger i Brisbane i Australia.

Villaen og de omkringliggende 170 målene med land, ved elvebredden, var en gang villaens private golfbane, eid av multimilliardæren Toshiaki Ogasawara.

Den tidligere japanske avisutgiveren og eier av bildelprodusenten Nifco, døde i 2016. Han kjøpte området for 50 896 800 kroner for 32 år siden. Her bygget han et herskapshus og en golfbane for 93 310 800 kroner, med egen driving tee fra soverommet sitt i første etasje.

Forfalt

Villaen forfalt etter å ha vært ubebodd i mange år, og tiltrakk seg uønskede okkupanter som førte til klager fra nabohusene.

Landet ble til slutt anskaffet i en stille avtale for tre år siden av den Brisbane-baserte utvikleren Pointcord, som nå bygger det storslåtte samfunnet Riverina Gold Coast, for hele 916 142 400 kroner.

Utviklerne Pointcord bestemte seg for å starte rivingen av villaen etter at trinn én av Riverina ble utsolgt på rekordtid, etter lanseringen i april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer