Italia:

Luksuspalass rives

Den forlatte villaen til en milliardær rives for å gi plass til Riverina Gold Coast eiendom. Trinn én av prosjektet ble utsolgt på rekordtid.

RIVES: Villaen rives for å gjøre plass til trinn to av eiendomsprosjektet Riverina Gold Coast Estate. Foto: Realestate.com
RIVES: Villaen rives for å gjøre plass til trinn to av eiendomsprosjektet Riverina Gold Coast Estate. Foto: Realestate.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et forlatt milliardærherskapshus i byen Carrara, som har vært vertskap for en rekke kjendiser og idrettsstjerner i sin glanstid, blir endelig revet, skriver Realestate.com.

Eiendommen ligger i Brisbane i Australia.

VILLAEN: Slik så villaen ut i sin glanstid. Eieren var japaneren og milliardæren Toshi Ogasawara. Foto: Realestate.com
VILLAEN: Slik så villaen ut i sin glanstid. Eieren var japaneren og milliardæren Toshi Ogasawara. Foto: Realestate.com Vis mer

Villaen og de omkringliggende 170 målene med land, ved elvebredden, var en gang villaens private golfbane, eid av multimilliardæren Toshiaki Ogasawara.

Den tidligere japanske avisutgiveren og eier av bildelprodusenten Nifco, døde i 2016. Han kjøpte området for 50 896 800 kroner for 32 år siden. Her bygget han et herskapshus og en golfbane for 93 310 800 kroner, med egen driving tee fra soverommet sitt i første etasje.

LANDSKAPET: Dronebilde av området Riverina Gold Coast Estate. Foto: Realestate.com
LANDSKAPET: Dronebilde av området Riverina Gold Coast Estate. Foto: Realestate.com Vis mer

Forfalt

Villaen forfalt etter å ha vært ubebodd i mange år, og tiltrakk seg uønskede okkupanter som førte til klager fra nabohusene.

Landet ble til slutt anskaffet i en stille avtale for tre år siden av den Brisbane-baserte utvikleren Pointcord, som nå bygger det storslåtte samfunnet Riverina Gold Coast, for hele 916 142 400 kroner.

Utviklerne Pointcord bestemte seg for å starte rivingen av villaen etter at trinn én av Riverina ble utsolgt på rekordtid, etter lanseringen i april.

Alle de 26 boligene, som varierte fra 280 kvadratmeter til 500 kvadratmeter, ble snappet opp av kjøpere som har vært på utkikk etter den populære beliggenheten i det sentrale Gold Coast-området.

Boligene i trinn én er priset fra 3 053 808 millioner kroner.

GOLFBANE: Slik så det ut i 2004. Her spiller medlemmer av laget NRL Broncon utenfor Villaen, den gang golfbanen var i bruk. Foto: Realestate.com
GOLFBANE: Slik så det ut i 2004. Her spiller medlemmer av laget NRL Broncon utenfor Villaen, den gang golfbanen var i bruk. Foto: Realestate.com Vis mer

Området der villaen har stått, blir en del av Riverina 28 måls sentrale innsjø, omgitt av innsjø-blokker, som selges i trinn to av prosjektet.

Trinn to til salgs

- Etter at vi solgte ut trinn én i Riverina, la vi ut boligene i trinn to, hvor byggingen allerede har startet. Dette inkluderer riving av det gamle nedslitte Villa-herskapshuset, som skal gi plass til våre premium boliger, sier Pointcorps administrerende direktør Chris Vitale til Realestate.com.

Trinn to, som nå er til salgs, tilbyr 66 partier, alt fra 300 kvadratmeter til 630 kvadratmeter. Prisene varierer fra 3 902 088 kroner til 5 937 960 kroner, og de dyreste boligene ligger ved innsjøen.

Riverina Gold Coast ligger én kilometer fra Stillehavs-motorveien, 13 minutter fra Robina sentrum og mindre enn 30 minutter fra Gold Coast-strendene.

Større boliger ved elvebredden vil ha en prislapp på mer enn 8 482 800 kroner.

Byggingen av godsets første hjem vil begynne i september, og vil omfatte bygging av en utstillingslandsby over fire tomter.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer