Luksusrestaurant tar grep

En hyllest fra Bianca Ingrosso har skapt kraftig hodebry for en svensk restaurant.

ROS GA RIS: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso delte ett av sine favorittsteder å spise med fansen. Det skapte utfordringer for restauranten. Foto: Tim Aro / NTB
ROS GA RIS: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso delte ett av sine favorittsteder å spise med fansen. Det skapte utfordringer for restauranten. Foto: Tim Aro / NTB Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren Bianca Ingrosso (28) er kjent for å dokumentere sine hyppige restaurant- og kafébesøk i Stockholm.

Den kulinariske interessen er noe hun ofte deler med fansen, i form av anbefalinger og lister over steder hun mener er verdt å besøke. Ett av spisestedene som er blitt hyllet av Ingrosso, er den italienske restauranten Spesso.

Det skriver Expressen.

Én hake

Spisestedet befinner seg midt i Stockholm sentrum, og er kjent for et voksent og etablert klientell, som gjerne blar opp for en helaften med eksklusiv vin, hummerravioli og villsvinsragu.

Restauranten fikk nylig strålende kritikker av en matanmelder i Dagens Industri. Det var bare ett problem: Ingrossos unge følgere.

Mens den velstående influenseren, og resten av spisestedets klientell, gjerne sørger for solide innskudd i omsetning, sørger Ingrossos fans for at restauranten opplever hull i inntjeningen.

Lite å hente

- De spiser oliven og drikker cola i flere timer, sier en ansatt til DI, gjengitt av Expressen.

Fordi flere ser sitt snitt til å henge på restauranten i håp om at Ingrosso selv dukker opp, har Spesso ikke sett annen utvei enn å innføre en 23-årsgrense etter klokka 21.00.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.