Luksusslott solgt med vill rabatt

Ble solgt etter et priskutt på 80 millioner kroner.

SOLGT: «Slottet bak slottet» er solgt for svimlende 100 millioner kroner. Det er imidlertid 80 millioner mindre enn det ble bedt om i utgangspunktet. Foto: Wikimedia Commons
SOLGT: «Slottet bak slottet» er solgt for svimlende 100 millioner kroner. Det er imidlertid 80 millioner mindre enn det ble bedt om i utgangspunktet. Foto: Wikimedia Commons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Uranienborgslottet i Homansbyen på Oslos vestkant, rett bak det ekte Slottet, er endelig solgt.

Eiendomsmekler Fredrik Dyve i Privatmegleren ba først om 180 millioner kroner. Men først etter et voldsomt priskutt på 80 millioner kroner, var det noen som slo til - og la 100 millioner på bordet.

Nisjeavisa Estate Nyheter meldte om salget først.

Milliardær Espen Aubert (46) bekrefter overfor Finansavisen at det er han som har sikret seg kremobjektet.

Villaen har i dag en samlet boflate på over 1000 kvadratmeter, 24 rom, fordelt over fire etasjer. Den har spir, tårn og kupler. Tomta er på 1,5 mål.

Det var Roger Sørum som kjøpte eiendommen i 1995, da med en prislapp på åtte millioner kroner. Siden den gang har Uranienborgslottet gjennomgått store oppgraderinger.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer