Donald Trump:

Luksusvillaen som kan hjemsøke Trump

Kan ende opp som et juridisk mareritt for den tidligere presidenten.

LUKSUSVILLA: Seven Springs byr på mye luksus, men kan nå skape problemer for Donald Trump. Foto: AP Photo/ John Minchillo / NTB
LUKSUSVILLA: Seven Springs byr på mye luksus, men kan nå skape problemer for Donald Trump. Foto: AP Photo/ John Minchillo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Seven Springs, en 213 dekar stor tomt i Westchester utenfor New York er nå sentral i to statelige etterforskninger i USA. Eiendommen eies av den tidligere amerikanske presidenten Donald Trump.

Det skriver L.A. Times.

Begge etterforskningene fokuserer på om Trump kan ha manipulert eiendommens verdier for å få større skattefordeler fra et arangement om miljøvern som Trump arrangerte i slutten av 2015, da han stilte som president.

Den 45. presidenten kjøpte eiendommen i 1995 for 7,5 millioner dollar og stedet har nylig gjennomgått en gransking i forbindelse med at Trump skulle forlate Det hvite hus og at presidenten da mistet flere av de juridiske rettighetene han hadde som president.

Svømmebasseng og bowlinghall

Selve midtpunktet på eiendommen er en gigantisk villa som ble bygget i 1919. I det litt over 2600 kvadratmeter store luksushuset er det over et dusin soverom, et innendørs svømmebasseng og en egen bowlinghall.

Trump hadde i 2006 en idé om å selv flytte inn i luksusvillaen, men det skjedde aldri.

Han har også lansert ideen om å bygge en golfbane på tomta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer