Må holde stengt

Treningssentre, kjøpesentre og skjenkekranene forblir stengte i hovedstaden.

OSLO, NORGE 20201120. 
Tomme treningslokaler på Sats, Ryen pga. nedstengningen i forbindelse med korona situasjonen i Oslo
Foto: Berit Roald / NTB
OSLO, NORGE 20201120. Tomme treningslokaler på Sats, Ryen pga. nedstengningen i forbindelse med korona situasjonen i Oslo Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Treningsglade Oslo-borgere må vente enda lenger på å dra på treningssentrene, som har vært stengt i hovedstaden siden 10. november.

Det opplyser byrådsleder Raymond Johansen (Ap) under et pressetreff onsdag ettermiddag. Der orienterer han om coronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde i Oslo fra torsdag 18. februar.

Kjøpesentrene vil også holdes stengt videre, men Johansen understreker at byrådet tar sikte på at kjøpesentrene kan gjenåpne i løpet av de neste ukene.

- Gjenåpningene innebærer at vi beholder begrensningene som gjelder for kjøpesentrene. Det betyr at serveringssteder, matbutikker, apotek og andre virksomheter på kjøpesentre med unntak kan holde åpent, men andre typer butikker på kjøpesentre må holde stengt, sier byrådslederen.

- Lokale utbrudd

Oslo kommune forlenger også skjenkestoppen som har vart siden 10. november.

Som bakgrunn for begrunnelsen viser Johansen blant annet til at Oslo står i en situasjon der smitten stiger, til tross for allerede strenge tiltak i hovedstaden.

- Vi har lokale utbrudd i flere bydeler, sier Johansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer