Magrere for Tone Damli

Inntektene stupte, men lønna ble likevel ikke så ille.

TONEFALL: Inntektene til Tone Damli AS falt kraftig i fjor. Foto: Alexander Vestrum / NTB
TONEFALL: Inntektene til Tone Damli AS falt kraftig i fjor. Foto: Alexander Vestrum / NTB Vis mer
Publisert

Skatteetaten legger fram skattetallene først i desember, men opplysninger som Nettavisen har hentet ut fra et kredittopplysningsselskap, viser betydelig inntektsfall i Tone Damli Aaberges selskap Tone Damli AS fra 2018 til 2019.

Driftsinntektene for artistens selskap falt fra 2,3 millioner kroner til 1,5 millioner kroner, og driftsresultatet tilsvarende fra 1,1 millioner kroner til 426 000 kroner. Årsresultatet endte på 294 000 kroner i fjor, mot 835 000 kroner året før, ifølge tall fra proff.no.

Årsregnskapet viser videre at det ble utbetalt lønn og annen godtgjørelse til daglig leder, som er Tone Damli Aaberge, på 669 502 kroner.

Børsen har kontaktet Damlis manager, David Eriksen, for en kommentar til saken. Han har foreløpig ikke besvart vår henvendelse.

Det presiseres at de endelige tallene i skatteoppgjøret kan fravike fra tallene som er hentet ut nå.

Tone Damli ble mamma for andre gang for kort tid siden. 10. oktober kunne hun og Markus Foss (38) ønske lille Marlon velkommen til verden.

Under svangerskapet opplevde 32-åringen både trøtthet og kortere lunte, og formen ble ifølge manager Eriksen såpass svingende at Damli i høst trakk seg fra innspillingen av jubileumssesongen for TV-programmet «Hver gang vi møtes».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer