Makabert funn i paradis: Ny beskjed

To år etter at foten til den forsvunne Melissa Caddick (49) ble funnet, kommer australske myndigheter med en ny oppdatering.

BOURDNA BEACH: Den angivelige storsvindlerens fot ble funnet inni en joggesko på stranda, som ligger cirka 500 kilometer sør for Sydney. Foto: Steve Bittinger
BOURDNA BEACH: Den angivelige storsvindlerens fot ble funnet inni en joggesko på stranda, som ligger cirka 500 kilometer sør for Sydney. Foto: Steve Bittinger Vis mer
Publisert

Det vakte oppsikt da den påståtte storsvindleren Melissa Caddick (49) plutselig forsvant fra luksushjemmet sitt i Sydney i november 2020.

Da joggeskoa, med den forråtnede foten hennes inni, skylte i land på en strand noen måneder seinere, rystet det et nær sagt samlet Australia.

Mysteriet fortsetter

Caddicks historie har blitt fortalt både gjennom en hitpodkast og en TV-serie. En rekke spinnville teorier har versert - blant annet at hun skal ha blitt slukt av en hai eller kappet av sin egen fot for å villede politiet.

Nå kan det se ut til at mysteriet vil forbli nettopp et mysterium:

- Konklusjonen jeg har kommet til, er at Melissa Caddick er død. Jeg finner imidlertid ikke at bevisene kan si hvordan, når eller hvor dette skjedde, kunngjorde rettsmedisiner Elizabeth Ryan torsdag, ifølge BBC.

Levde i luksus

Caddick var en tilsynelatende suksessrik forretningskvinne, som levde i sus og dus. Men myndighetene begynte etter hvert å ane ugler i mosen.

Noen måneder før forsvinninga fikk Australias finanstilsyn tips om at hun brukte en venns finansrådgivningslisens. Caddick skal ha limt inn sitt eget navn på dokumentet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer