Mangemillionær kvitter seg med praktvilla

- Behovet for en villa er redusert.

68 MILLIONER: Alf Martin Ulven har besluttet å selge luksusboligen sin på Bygdøy. Selv kjøpte han den i 1997 til 15 millioner kroner. Foto: StudioOslo
68 MILLIONER: Alf Martin Ulven har besluttet å selge luksusboligen sin på Bygdøy. Selv kjøpte han den i 1997 til 15 millioner kroner. Foto: StudioOslo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter 23 år på Bygdøy har en av Norges rikeste eiendomsutviklere, Alf Martin Ulven (59), valgt å selge luksusboligen sin i Christian Benneches vei.

Eiendommen blir presentert som en påkostet praktvilla med strandlinje, der tomta på 1,7 mål består av både dypvannsbrygge, båtheis, lysthus, svømmebasseng og to garasjer.

- Bakgrunnen for salget er den helt naturlige syklusen der barna flytter hjemmefra. Behovet for en villa er dermed redusert, og de som bodde der søker nå andre former for bosted, sier Jon Kvisgaard i Privatmegleren Dyve og partnere til Børsen.

- Ydmykt priset

Da Ulven kjøpte eiendommen i 1997, var det ifølge eierskiftehistorikken til en prislapp på 15 millioner kroner. Neste kjøper må regne med å punge ut langt mer.

- I forhold til mange andre strandeiendommer på Bygdøy, ligger den ydmykt priset på 68 millioner. Vi har sterk tro på et salg fra nå og fram til sommeren, og jobber med flere interessenter, sier Kvisgaard.

Artikkelen fortsetter under:

Overfor Finansavisen har Ulven selv uttrykt at han har kostet på «noen titalls millioner» i oppgraderinger av villaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer