Markant fall for Schibsted

I andre kvartal 2020 har omsetningen til Schibsted falt med 143 millioner kroner, målt mot samme periode i fjor.

OMSETNINGSFALL: Schibsteds omsetning falt med 143 millioner kroner i andre kvartal i år.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
OMSETNINGSFALL: Schibsteds omsetning falt med 143 millioner kroner i andre kvartal i år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I andre kvartal i år omsatte Schibsted for 3073 millioner kroner, uten tall fra Adevinta. Samme periode i fjor omsatte de for 3216 millioner kroner.

I en børsmelding sier konsernsjef Kristin Skogen Lund at selskapet er tydelig berørt av koronakrisen.

– Schibsted er tydelig påvirket av COVID-19 i 2. kvartal. Jeg er glad for å kunne rapportere at vi til tross for disse omstendighetene kunne levere solide økonomiske resultater og at våre tiltak gjorde det mulig for oss å ivareta våre ansatte og fortsette å levere fullt funksjonelle, relevante tjenester for våre kunder, sier Schibsteds konsernsjef Kristin Skogen Lund i en børsmelding.

Ifølge Lund er tallene på vei opp igjen fra og med juni, etter dårlige resultater i april og mai.

Mediekonsernet endte med et resultat på 498 millioner kroner (EBITDA), uten Adevinta. Det er en nedgang på 11 prosent fra i fjor.

Inkludert tall fra Adevinta hadde de en omsetning på 4645 millioner kroner i år, sammenlignet med 4798 millioner kroner i fjor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.