Troys Burger:

Måtte stenge: - Det var tusenvis

Eieren av restauranten Troys Burger på Grünerløkka i Oslo fikk sjokk da han så synet utenfor restauranten.

FIKK SJOKK: Eieren av Troys Burger Kamel Lachiheb skjønte ingenting da dette synet møtte ham utenfor restauranten. Video: Tipser Vis mer
Publisert

- Da jeg kom om morgenen fikk jeg meg et sjokk, sier Kamel Lachiheb, eieren av Troys Burger på Grünerløkka i Oslo, til Dagbladet.

Lørdag morgen ble Lachiheb møtt av et spesielt syn da han skulle åpne dørene til burger-restauranten sin.

En sverm med bier hadde okkupert et av bordene på utsida av restauranten like ved inngangsdøra.

- Det kom bare flere og flere bier. Det var tusenvis av dem, det var helt sykt. Restauranten ble en attraksjon for flere i området, sier restauranteieren.

Det var Avisa Oslo som omtalte saken først.

- Lykkedyr

Restauranten, som egentlig skulle åpne klokka 11.00 på lørdag, måtte stenge ned øyeblikkelig etter bie-okkupasjonen.

- Vi måtte stenge restauranten i flere timer. Det ble selvfølgelig dårlig for businessen, men jeg ser på det som en fin ting. Der jeg kommer fra er bier et lykkedyr, så det var koselig å få besøk, sier Lachiheb og legger til:

- Vi ringte til brannvesenet som henviste oss til en birøkter. Han fortalte at de trolig kom fra Mathallen og skulle finne seg et nytt sted å slå seg ned.

Lachiheb tviler på at biene ville slå seg ned for godt på bordet utenfor restauranten hans, men ifølge birøkteren skal dronningbien ha trengt en pause på reisen til et nytt hjem, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.