Med denne bilen følger «babycall»

Kjøretimer, «babycall» til bilen og egen garasje er inkludert i prisen, men kjøper du Lamborghinis nye superbil får du ikke muligheten til å brife med den i ditt eget nabolag.

RÅDYR: Den nye bilen til Lamborghini er rådyr, men det følger med flere goder. Video: Lamborghini Vis mer
Publisert

Har du noen millioner som svir i lomma som du gjerne skulle brukt på en ny bil? Da kan det tenkes at den nye superbilen til Lamborghini er noe for deg.

Det italienske bilselskapet har riktignok ikke avslørt hva den nye superbilen, Essenza SCV12, som ble presentert i helga, kommer til å koste, men at den vil koste et sjusifret dollarbeløp, er det ingen som er i tvil om.

Banebil

Det som er spesielt med den nye bilen er at den er ulovlig å kjøre på vanlige veier, ifølge Business Insider.

Dermed finnes det ingen mulighet for å cruise gjennom nabolaget for å få vise den fram til venner, naboer og kanskje spesielt viktig, fiender.

Det du derimot får muligheten til er å kjenne hvordan det føles når man tråkker klampen i bånn i en bil som yter 830 hestekrefter, noe som gjør den til den sterkeste motoren Lamborghini noen gang har laget.

Bilen er utformet med en aerodynamikk som skal gi maks ytelse, og selv eksosrørene er spesialdesignet for å øke prestasjonsevnen.

- Dette er et prosjekt der vi kombinerte jakten på teknisk perfeksjon med raffinert aerodynamikk, futuristisk og innovativt design, som karbonmonocoque, uten veltebur, på innsida, sier Maurizio Reggiani, sjef for det tekniske ved Automobili Lamborghini.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.