Uvær:

Megleren måtte overnatte etter visning

Terje Opland trosset uværet for å holde visning. Det endte med overnatting i boligen han selger.

«KRASJET» HER: Eiendomsmegler Terje Opland fikk seg noen timer på øyet i ly for uværet i boligen han forsøker å selge. Foto: EiendomsMegler 1
«KRASJET» HER: Eiendomsmegler Terje Opland fikk seg noen timer på øyet i ly for uværet i boligen han forsøker å selge. Foto: EiendomsMegler 1 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En måned inn i 2024 er det været som har sørget for de store overskriftene. Allerede mandag måtte nordlendingene hanskes med voldsomme vindkast, og torsdag er også «Ingunn» på vei.

Det har ført til en rekke utfordringer, og for eiendomsmegler Terje Opland i Eiendomsmegler 1 Nord-Norge, ble det en ekstra lang dag på jobb i Trømsø tirsdag.

- Man prøver selvfølgelig å strekke seg så langt man kan for kundene sine. På tirsdag skulle det være et værvindu fram til 19, og jeg hadde visning klokka 18, så jeg tok sjansen på å kjøre over brua, forteller Opland til Børsen.

UVANLIG DAG: Terje Opland har ikke for vane å overnatte i boligene han selger, men gjorde denne gangen et unntak. Foto: EiendomsMegler 1
UVANLIG DAG: Terje Opland har ikke for vane å overnatte i boligene han selger, men gjorde denne gangen et unntak. Foto: EiendomsMegler 1 Vis mer

Det var eiendomsmeglerfirmaet som fortalte om den noe langdryge arbeidsdagen på sin Facebook-side.

«Krasjet» på sofaen

Ferden over Sandnessundbrua til Kvaløya fra Tromsøya gikk smertefritt, og visningen likeså, kan megleren fortelle. Det var på returen uværet blåste kjepper i hjulene på Oplands elbil.

- Jeg skjønte at det kom til å bli en lang kveld. Jeg sto i kø i fire timer, fordi brua skulle åpne med jevne mellomrom. Men så nærmet strømmen på bilen seg tom, og det begynte å bli seint. Jeg snakket med eierne av huset, som ikke bodde der, og lurte på om jeg kunne låne sofaen. Det var helt i orden, forteller han.

Dukket opp dyr

Han snudde dermed bilen og returnerte til boligen. Her dukket det også opp besøk utenfor vinduet.

- Det var mye vind, men om det var elg eller rein er jeg usikker på. Det var i alle fall et dyr utenfor vinduet, forteller Opland lattermildt.

- Jeg fikk meg noen timer søvn, og klokka ble 06 før jeg kom meg av gårde. Det ble totalt tolv timer.

LEKNES: Det er vanskelig nok å hanskes med uværet «Ingunn» på land. Her lander et Widerøe-fly på Leknes flyplass i Vestvågøy kommune onsdag kveld. Reporter: Edward Stenlund Video: Håvard Horn. Vis mer

Megleren kan fortelle at det er budaktivitet for boligen med prisantydning på 6,5 millioner kroner, og at han dermed er fornøyd med innsatsen.

- Nå har «Ingunn» kommet til Tromsø også, så jeg sitter her på hjemmekontor. Det er umulig å se ut av vinduene, og det har vært en hektisk ute. Nå er det kaos borte på Kvaløya, så jeg gleder meg til denne uværsperioden gir seg. Samtidig er det jo litt eksotisk, humrer han.