Latterliggjort av «hele verden»

Mener dette var vendepunktet

Wall Street-investorer anser ikke bare valget som avgjort, men som et «lykketreff».

IKKE FORNØYDE: På et hagesenter i Pennsylvania holder advokatene til Donald Trump pressekonferanse lørdag. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mellom en sexbutikk og et krematorium i Philadelphia ligger et tidligere nok så anonymt hagesenter. I løpet av de siste dagene har det blitt verdenskjent.

For lørdag tvitret president Donald Trump at advokatene hans ville holde en pressekonferanse på Four Seasons i Philadelphia. Mens verdenspressen var på vei mot luksushotellet Four Seasons, kom rettelsen fra både hotellet og Trump-leiren: Pressekonferansen skulle være på parkeringsplassen til hagesenteret Four Seasons Total Landscaping.

Opptrinnet plantet raskt en forestilling om at Trump-kampanjen hadde hatt til hensikt å booke hotellet, men endte opp foran garasjeporten gjennom en serie uheldige misforståelser. Dette avviser Trump-leiren på det sterkeste, uten at det har vært nok til å stilne latteren.

- Starter mandag

Langt viktigere enn valget av møteplass var det faktiske innholdet i pressekonferansen.

For foran en garasjeport full av Trump-plakater kom presidentens personlige advokat Rudy Giuliani med anklager om omfattende valgfusk. Påstandene er fortsatt ikke dokumentert.

- Rettssakene starter mandag, kunngjorde Giuliani videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer