Bjørn Maaseide, Thor Hushovd og Jan Kvalheim

Mener kjendis-senter drev ulovlig

Oslo-senteret har hatt drift i ni måneder, til tross for at det ikke var lovlig, ifølge Plan- og bygningsetaten. - Dette er en sak mellom huseier og Oslo kommune, sier Jan Kvalheim.

TIDLIGERE IDRETTSSTJERNER: De tidligere volleyball-spillerne Jan Kvalheim (59) og Bjørn Maaseide (53), og syklist Thor Hushovd (44) er på eiersiden i Interpadel. Foto: NTB / Peder Gjersøe / Ole Berg-Rusten / Fredrik Hagen
TIDLIGERE IDRETTSSTJERNER: De tidligere volleyball-spillerne Jan Kvalheim (59) og Bjørn Maaseide (53), og syklist Thor Hushovd (44) er på eiersiden i Interpadel. Foto: NTB / Peder Gjersøe / Ole Berg-Rusten / Fredrik Hagen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai i fjor åpnet de tidligere toppidrettsstjernene Jan Kvalheim (59), Bjørn Maaseide (53) og Thor Hushovd (44) sitt første padelsenter i hovedstaden.

Samtlige er på eiersiden i selskapet Interpadel, som siden januar 2021 har satset tungt på oppyggingen av sju padelsentre i Norge - deriblant på Grorud i Oslo.

Åpningen av Oslo-senteret ble kunngjort på selskapets Facebook-side 26 mai. Gladnyheten kom til tross for at det verken var søkt om eller gitt brukstillatelse fra Plan- og bygningsetaten til å ta senteret i bruk. Nå, snaue ni måneder seinere, er det ennå ikke innvilget brukstillatelse.

Avisa Oslo omtalte saken først.

Fikk stoppordre

Likevel har det vært full aktivitet på senteret i denne perioden, framkommer det blant annet i selskapets sosiale medier-kanaler.

Nå har senteret fått Plan- og bygningsetaten på nakken. I en stoppordre, datert 20. januar, konkluderer kommunen med følgende: «Bruken er ulovlig igangsatt og må stanses».

- Dette er en sak mellom huseier og Oslo kommune, som det nå skal være ordnet opp i. Vi i Interpadel er bare leietaker i lokalet og har forholdt oss til huseier, skriver Kvalheim i en SMS til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer