The Star Inn:

Michelin-restaurant slukt av flammer

Det anerkjente spisestedet The Star Inn ble nær totalskadd: - Vi er knust, sier eieren.

STORE ØDELEGGELSER: Michelin-restauranten The Star Inn i England ble nær totalskadd i en brann denne uka. Eieren har drevet spisestedet siden 1996. Foto: Yorkshire Post / SWNS
STORE ØDELEGGELSER: Michelin-restauranten The Star Inn i England ble nær totalskadd i en brann denne uka. Eieren har drevet spisestedet siden 1996. Foto: Yorkshire Post / SWNS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld rykket brannvesenet ut til en voldsom brann i det historiske bygget som huser Michelin-restauranten The Star Inn i landsbyen Harome i England.

Ifølge CNN kom nødetatene raskt til stedet og forsøkte å ta kontroll over flammeinfernoet. Da byggets halmtak tok fyr, sto restauranten imidlertid ikke til å redde.

- Brannen i halmtaket på bygningen forårsaket omfattende skader på taket og øverste del av bygningen. Mannskapene jobbet hard for å forhindre at brannen spredte seg langs taket, og innsatsen førte til at den ene enden av taket og første etasje ble reddet fra brannen, heter det i en uttalelse fra det lokale brannvesenet.

- Knust

The Star Inn-eieren Andrew Pern uttrykker stor takknemlighet for nødetatenes innsats og er videre lettet over at ingen personer kom til skade i den dramatiske hendelsen.

Han anslår imidlertid at det trolig vil ta ett år før restauranten igjen kan ta imot gjester.

- Vi er knust over å måtte meddele at det har oppstått en brann i restauranten og på puben vår. Flammene har vedvart gjennom natta. Vi er takknemlig for at ingen personer kom til skade, skriver eieren i en Facebook-melding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer