- Vi er blitt nødt til å kaste inn håndkleet og begjære oss selv konkurs. Den her krisen (coronakrisen, journ. anm.), har rammet oss på verst tenkelig tidspunkt.
Ifølge Finans har Kadeau, med restauranter i København og på Bornholm, slitt med millionunderskudd i en årrekke. Når coronakrisen lammet all drift, kunne selv ikke en krisepakke fra den danske regjeringen redde dem.
MICHELIN-STJERNE: Chan Hon Meng fra Singapore er ikke en vanlig kokk. Han står nemlig bak verdens billigste Michelin-måltid. Video: Great Big Story
Great Big Story lager unike minidokumentarer om alt mellom himmel og jord.
Lyst til å se mer?
Se Dagbladets spilleliste her: https://goo.gl/Q2kvcjVis mer
- Det er et livsverk vi har sett vokse gjennom mange år. Nå er det slutt, og det berører oss alle sammen helt sinnssykt.
Det var i 2013 at Kadeau fikk tildelt sin første Michelin-stjerne, etterfulgt av nummer to i 2018.