Michelin-restauranter konkurs

- Krisen har rammet på verst tenkelig tidspunkt.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kadeau, som står bak to Michelin-restauranter i Danmark, er begjært konkurs. Det opplyser direktør Magnus Klein Kofoed til Finans.

- Vi er blitt nødt til å kaste inn håndkleet og begjære oss selv konkurs. Den her krisen (coronakrisen, journ. anm.), har rammet oss på verst tenkelig tidspunkt.

Ifølge Finans har Kadeau, med restauranter i København og på Bornholm, slitt med millionunderskudd i en årrekke. Når coronakrisen lammet all drift, kunne selv ikke en krisepakke fra den danske regjeringen redde dem.

Artikkelen fortsetter under:

MICHELIN-STJERNE: Chan Hon Meng fra Singapore er ikke en vanlig kokk. Han står nemlig bak verdens billigste Michelin-måltid. Video: Great Big Story Great Big Story lager unike minidokumentarer om alt mellom himmel og jord. Lyst til å se mer? Se Dagbladets spilleliste her: https://goo.gl/Q2kvcj Vis mer

- Det er et livsverk vi har sett vokse gjennom mange år. Nå er det slutt, og det berører oss alle sammen helt sinnssykt.

Det var i 2013 at Kadeau fikk tildelt sin første Michelin-stjerne, etterfulgt av nummer to i 2018.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer