Midlertidig stengt: - Knuser hjertet mitt

Restaurant i Oslo stenger midlertidig dørene grunnet det høye smittetrykket i hovedstaden.

STENGER MIDLERTIDIG: Skaal Matbar på Grünerløkka stenger dørene grunnet det høye smittetrykket i hovedstaden. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STENGER MIDLERTIDIG: Skaal Matbar på Grünerløkka stenger dørene grunnet det høye smittetrykket i hovedstaden. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Restauranten Skaal Matbar på Grünerløkka i Oslo stenger dørene midlertidig, fram til man får oversikt over smittesituasjonen i Oslo.

De begrunner det med utviklingen i coronasmitte den siste tida.

«Det knuser hjertet mitt å ta dette valget... Vi er en liten restaurant, og med den nåværende situasjonen med ekstremt hurtig smittespredning ser jeg ingen annen fornuftig avgjørelse enn å stenge ned», heter det på restaurantens Facebook-side.

- Dette er jævlig

Restauranten åpnet dørene i november 2019, og fikk med det bare noen få måneders drift før coronapandemien slo inn over Norge.

«Jeg ønsker ingenting annet enn at både dere gjester og teamet mitt kan føle seg trygge. Nåværende smittetrend i Oslo tilsier alt annet enn at noen bør mingle mer enn strengt tatt nødvendig... Dette er jævlig, men mest fordi jeg er jævlig glad i dere og teamet mitt», heter det i restaurantens Facebook-post.

Stigende smittetrykk

Smittetrykket i Oslo har vært stigende den siste tida. De ferskeste tallene, fra tirsdag morgen, viste at det hadde blitt registrert 858 nye coronasmittede i Oslo siste døgn, ifølge NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer