Ble funnet kvalt på luksushotell:

Milliardær-arving drept: - Døde under sexlek

- Jeg la et håndkle rundt halsen hennes og begynte å kysse henne. Men hun ville ha mer, så jeg la hånda mi på håndkleet og presset, sa 32-åringen i retten.

DREPT: Milliardær-arvingen Anna Reed (22) ble funnet kvalt på et luksushotell i Sveits. 32-åringen som er tiltalt for drapet hevder imidlertid at hun døde ved et uhell mens de hadde sex. Foto: Facebook
DREPT: Milliardær-arvingen Anna Reed (22) ble funnet kvalt på et luksushotell i Sveits. 32-åringen som er tiltalt for drapet hevder imidlertid at hun døde ved et uhell mens de hadde sex. Foto: Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Milliardær-arvingen Anna Reed (22) ble funnet død av ambulansepersonell på et luksus-hotellrom i Sveits i april 2019.

Obduksjonen viste at hun ble kvalt, ifølge The Times. Hun skal også ha hatt kutt og blåmerker på kroppen.

- Døde under «seksuell kvelning»

En 32 år gammel mann fra Tyskland er anklaget for å ha drept Reed for å få tilgang til pengene hennes. Reed kom fra en familie som drev med avl og opptrening av racinghester i milliardklassen.

Denne uka begynte rettssaken mot ham i den sveitsiske byen Lugano. 32-åringen står tiltalt for forsettlig drap, tyveri, svindel og narkotikaovertredelser.

Han nekter imidlertid for å ha drept Reed med vilje, og hevder ifølge The Independent at hun døde under en «sexlek», såkalt «seksuell kvelning».

- Jeg la et håndkle rundt halsen hennes og begynte å kysse henne. Men hun ville ha mer, så jeg la hånda mi på håndkleet og presset, sa 32-åringen i sin forklaring i retten.

Fant kredittkortet

Mannen skal ha opparbeidet seg en gjeld på drøye 470 000 norske kroner - penger han skal ha brukt på alkohol, narkotika og designerklær, ifølge The Independent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer