Ble funnet kvalt på luksushotell:

Milliardær-arving drept: - Døde under sexlek

- Jeg la et håndkle rundt halsen hennes og begynte å kysse henne. Men hun ville ha mer, så jeg la hånda mi på håndkleet og presset, sa 32-åringen i retten.

DREPT: Milliardær-arvingen Anna Reed (22) ble funnet kvalt på et luksushotell i Sveits. 32-åringen som er tiltalt for drapet hevder imidlertid at hun døde ved et uhell mens de hadde sex. Foto: Facebook
DREPT: Milliardær-arvingen Anna Reed (22) ble funnet kvalt på et luksushotell i Sveits. 32-åringen som er tiltalt for drapet hevder imidlertid at hun døde ved et uhell mens de hadde sex. Foto: Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Milliardær-arvingen Anna Reed (22) ble funnet død av ambulansepersonell på et luksus-hotellrom i Sveits i april 2019.

Obduksjonen viste at hun ble kvalt, ifølge The Times. Hun skal også ha hatt kutt og blåmerker på kroppen.

- Døde under «seksuell kvelning»

En 32 år gammel mann fra Tyskland er anklaget for å ha drept Reed for å få tilgang til pengene hennes. Reed kom fra en familie som drev med avl og opptrening av racinghester i milliardklassen.

Denne uka begynte rettssaken mot ham i den sveitsiske byen Lugano. 32-åringen står tiltalt for forsettlig drap, tyveri, svindel og narkotikaovertredelser.

Han nekter imidlertid for å ha drept Reed med vilje, og hevder ifølge The Independent at hun døde under en «sexlek», såkalt «seksuell kvelning».

- Jeg la et håndkle rundt halsen hennes og begynte å kysse henne. Men hun ville ha mer, så jeg la hånda mi på håndkleet og presset, sa 32-åringen i sin forklaring i retten.

KJEMPEBESLAG: Italiensk finanspoliti stopper en seil-yacht og gjør enorme beslag den 8. juni 2021. VIDEO: AP REPORTER: Vegard Krüger / Dagbladet Vis mer

Fant kredittkortet

Mannen skal ha opparbeidet seg en gjeld på drøye 470 000 norske kroner - penger han skal ha brukt på alkohol, narkotika og designerklær, ifølge The Independent.

Han skal angivelig ha visst at Anna Reed hadde «mer enn 25 000 pund» på bankkontoen sin - en sum som tilsvarer nesten 300 000 norske kroner.

PÅ FERIE: Paret møttes i Thailand, og dro på ferie til Vietnam, Singapore og Dubai sammen. Anna Reed delte bilder fra reisene på sin Facebook-side. Foto: Facebook
PÅ FERIE: Paret møttes i Thailand, og dro på ferie til Vietnam, Singapore og Dubai sammen. Anna Reed delte bilder fra reisene på sin Facebook-side. Foto: Facebook Vis mer

Kredittkortet hennes ble først funnet igjen måneder etter at hun døde, gjemt bak veggpanelet i en heis i luksushotellet hvor de to hadde bodd.

- Bankkortet var gjemt veldig godt og det var klart at det var meningen at noen skulle hente det seinere. Påstanden om at hun døde i en sexlek var aldri særlig overbevisende, sier en kilde hos påtalemyndigheten, ifølge The Times.

Betalte for reisene

Da hun døde var Anna Reed på en verdensomfattende reise som hun hadde fått i bursdagsgave fra sin far, Clive Reed (63). Hennes bestefar var Guy Reed, en framstående eier og oppdretter av racinghester.

Paret møttes i Thailand i februar 2019, bare to måneder før Reeds død. Sammen reiste de til Vietnam, Singapore og Dubai. Reed delte bilder fra reisene på Facebook.

PÅGREPET: Politiet i Fredrikstad er sikre på at de har tatt bakmennene som skal ha svindlet til seg 13 millioner kroner fra rundt 60 fornærmede - landet over. Foto: Politiet. Reporter: Marie Røssland Vis mer

Det skal ha vært Reed som sto for mesteparten av reisekostnadene.

I retten ble det opplyst at milliardærarvingen brukte drøye 35 000 kroner i måneden, men at den summen «økte betraktelig» etter at hun møtte 32-åringen.

- Det var gråting

I rettssaken vitnet også hotellgjester som skal ha hørt skriking og roping komme fra parets hotellrom. The Independent har gjengitt deler av vitnemålet:

- Jeg hørte knusing av glass og møbler som ble dyttet rundt i rommet på bråkete vis, sa et av vitnene, som fortsatte med å beskrive skjebnenatta:

- Det var gråting. En stemme sa enten: «You are killing me» eller «You are kidding me» («Du dreper meg» eller «Du kødder med meg» journ.anm.) Jeg ville gå og si noe, men tenkte at det ville være for farlig.

Etter den angivelige krangelen skal 32-åringen ha gått ned i lobbyen ved 06.30-tida om morgenen, og sagt at Reed følte seg dårlig. Resepsjonisten ringte ambulansen.

Da ambulansepersonellet kom opp på rommet, skal de ha funnet henne på gulvet på badet. De prøvde å gjenopplive henne, men det var ikke mulig.

Rettsaken pågår ennå, og det er derfor ikke kommet noen dom i saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer