Milliardær avlyser kjærestejakt

28 000 kvinner ønsket å være med på måneferd.

SNUOPERASJON: Milliardær Yusaku Maezawansket ønsket opprinnelig å finne en kjæreste som kunne være med på måneferd. Nå har han trukket invitasjonen. Foto: NTB Scanpix
SNUOPERASJON: Milliardær Yusaku Maezawansket ønsket opprinnelig å finne en kjæreste som kunne være med på måneferd. Nå har han trukket invitasjonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar la den japanske milliardæren Yusaku Maezawa (44) ut en kontaktannonse på nett, som ikke uventet har fått verdensomspennende omtale.

I den noe utradisjonelle meldingen skrev 44-åringen at han ønsket seg en kjæreste som ville fly rundt månen med ham. Det resulterte i et fjell av frierbrev fra alle verdenshjørner.

«Yusaku Maezawa har lenge drømt om å dra ut i rommet. Han ønsker å besøke dette spesielle stedet med en spesiell person», het det på hjemmesiden som presenterte det som etter planen skulle bli en dokumentarserie om milliardærens partnerjakt.

- Ekstremt uhøflig

Nå er invitasjonen trukket - og tv-programmet avlyst. Dermed må nærmere 28 000 kvinner vinke farvel til det som kunne blitt en romantisk månetur.

- Jeg har varslet AbemaTV at jeg av personlige årsaker har valgt å trekke meg fra «The Full Moon Lovers Show». Når jeg tenker på de 27 772 personene som tok seg tid til å søke, sitter jeg igjen med skyldfølelse. Men å gå inn halvhjertet i dette ville vært ekstremt urettferdig overfor søkerne, så selv om det er egoistisk av meg, har jeg satt en stopper for prosjektet, skriver Maezawa på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer