Laurence Escalante:

Milliardær etterforskes etter bilblemme

Den australske gamingmilliardæren tok tilsynelatende opp mobilen for å filme bilturen.

GOD FART: I videoen ser man at speedometeret når 100 kilometer i timen. Skjermdump: Instagram @kuyalee
GOD FART: I videoen ser man at speedometeret når 100 kilometer i timen. Skjermdump: Instagram @kuyalee Vis mer
Publisert

Det er ikke spesielt lurt å dra opp mobilen når man kjører bil. Det er spesielt lite lurt å begynne å filme. Særlig om man kjører for fort. Enda mindre lurt blir det når man poster klippet på Instagram.

Disse tankene gjorde angivelig ikke den australske milliardæren Laurence Escalante (40) seg fredag.

Han delte nemlig et 16-sekundersklipp, av det som tilsynelatende er ham selv, hvor alt det ovennevnte finner sted. I filmsnutten ser man speedometeret vise 100 kilometer i timen - mens fartsgrensa er 80, skriver Perth Now.

Og man kan jo skjønne at gasspedalen frister når man sitter bak rattet på en Ferrari. Spørsmålet er hvor mye forståelse han får fra politiet, klippet ble nemlig sendt dit. Perth Now skriver at politiet ser på saken, men det er ikke kjent hvorvidt han er mistenkt eller siktet for noe.

Escalante har ikke besvart avisas henvendelser.

49-åringen skal være god for 2,2 milliarder australske dollar, tilsvarende 15 milliarder norske kroner. Det gjør ham til Australias 33. rikeste person.

Han har i hovedsak tjent sin enorme formue på investeringer i teknologi- og gamingbransjen. Firebarnsfaren tjener også fett på nettkasinoet Virtual Gaming Worlds, som han grunnla i 2010.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer