Christian Ringes

Milliardær hacket

Instagram- og Facebook-profilen til den norske rikingen Christian Ringnes er hacket.

HACKET: Milliardær Christian Ringnes bekrefter at både Instagram- og Facebook-kontoen hans er hacket. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
HACKET: Milliardær Christian Ringnes bekrefter at både Instagram- og Facebook-kontoen hans er hacket. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Den som følger mangemilliardær Christian Ringnes på Instagram, kunne fredag kveld se en post som ga inntrykk av at Ringnes hadde overført et større pengebeløp til en person.

«Dette er fantastisk for meg (...) Det er ekte og jeg synes alle burde prøve det! Du kan begynne med å kontakte henne», står det på Ringnes' Instagram-story.

Det hele dreier seg om kryptovaluta, og dersom du klikker deg inn på lenka Ringnes deler, så kommer man til en kvinne som utgir seg for å være «krypto-coach».

HACKET: Slik så det ut på Christian Ringnes' Instagram fredag kveld. Foto: Skjermdump Instagram
HACKET: Slik så det ut på Christian Ringnes' Instagram fredag kveld. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Børsen har forsøkt å komme i kontakt med Ringnes, men han har ikke besvart vår henvendelse. Overfor E24 bekrefter likevel Ringes at både Instagram- og Facebook-kontoen hans er hacket.

Han jobber med å få kontroll over dem igjen.

«Godt jeg ikke er storbruker av SoMe», skriver han i en SMS til avisa.

En som derimot er betydelig mer aktiv på Twitter, er milliardærens datter Isabell Ringnes. Det kan virke som hun har fått mange spørsmål om de noe spesielle postene på farens side, for på Instagram skriver hun:

«Ja, pappas konto er hacket. Ikke ta 'investeringsrådene hans'».

Dersom man ser ut fra hackerposten på Instagram, kan det tenkes at å lytte til investeringstips fra Ringnes ikke er verdens dummeste ting.

Han har en anslått formue på 6,6 milliarder kroner, ifølge Kapitals årlige liste over Norges rikeste. Det gir ham en 51. plass på lista.