Var på ferie på Koh Tao i Thailand

Milliardær og kona funnet døde

Lå livløse i basseng.

ERKLÆRT DØD PÅ STEDET: Redningsmannskaper forsøker her å gjenopplive Rakeshwar Sachathamakul (59), men millardæren ble erklært død på stedet, i likhet med sin kone. Foto: Kusonsattha redningstjeneste
ERKLÆRT DØD PÅ STEDET: Redningsmannskaper forsøker her å gjenopplive Rakeshwar Sachathamakul (59), men millardæren ble erklært død på stedet, i likhet med sin kone. Foto: Kusonsattha redningstjeneste Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Ratish Sachathamakul (34) kom tilbake til luksushotellet etter en kajakktur, fant han faren, milliardær Rakeshwar Sachathamakul (59), livløs i bassenget. Redningsmannskaper som kom til stedet, fant så moren, Anshoo (55). Begge ble erklært døde på stedet, melder Thai Examiner.

- Hørte skrik

Den indisk-thailandske familien hadde kommet til ferieøya Koh Tao i den sørlige Surat Thani-provinsen samme dag. Nå har thailandske myndigheter satt inn toppetterforskere for å komme til bunns i hva som skjedde med ekteparet.

En ansatt forteller at han klokka 15.49 hørte en mann utstøte fire-fem skrik. Han snudde seg, men så ingenting. Tolv minutter seinere ble den 59-årige milliardæren funnet av sønnen, som ropte om hjelp.

Likene av ekteparet er nå sendt til obduksjon i Bangkok. En foreløpig rapport viser at de døde av drukning, men blodprøver er sendt til videre analyse, ifølge Bangkok Post.

Avviste kriminell hendelse

Politiet uttalte tidlig at de ikke fant tegn på at noe kriminelt har skjedd, og ble dessuten opplyst om at 59-åringen hadde noen underliggende sykdommer som diabetes og søvnapné.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.