Milliardærarving solgte med kraftig rabatt

Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen (25) har solgt luksusleiligheten sin i Bygdøy Allé for 2,5 millioner under prisantydningen.

FIKK SOLGT: Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen har fått solgt luksusleiligheten på Frogner.
FIKK SOLGT: Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen har fått solgt luksusleiligheten på Frogner. Vis mer
Publisert

Leiligheten ble lagt ut for salg i november 2019 etter at datteren til Johan H. Andresen (58) bare hadde eid den i ett år. Nå er den endelig solgt for 14 millioner kroner, ifølge Privatmegleren, skriver Dagens Næringsliv.

Det er 2,5 millioner under den opprinnelige prisantydningen på 16,5 millioner kroner.

Selv kjøpte arvingen til Ferd-formuen den 192 kvadratmeter store leiligheten i 2018. Ifølge prospektet ligger den i en høy førsteetasje i en klassisk bygård fra 1899. Den skal være totalrenovert og inneholde to soverom, to ildsteder og to bad.

- Planen å selge

- Det var alltid planen å selge den etter 1 år :) er en veldig fin leilighet, men savner noen ting. + litt for stor akkurat nå, skrev Andresen selv i en Instagram-story i fjor høst.

Katharina Gamlemshaug Andresen (25) og søsteren Alexandra Gamlemshaug Andresen (23) er arvinger til en milliardformue. Opprinnelig ble formuen bygget opp gjennom flere generasjoner i Tiedemanns Tobakk, men siden slutten av 90-tallet har familien solgt seg ut og kvittet seg med tobakksvirksomheten. Gjennom selskapet Ferd eier familien nå blant annet melkekartongprodusenten Elopak, sportsutstyrsprodusenten Brav, Swix og boligbyggeren Mestergruppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.