Milliardærarving solgte med kraftig rabatt

Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen (25) har solgt luksusleiligheten sin i Bygdøy Allé for 2,5 millioner under prisantydningen.

FIKK SOLGT: Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen har fått solgt luksusleiligheten på Frogner.
FIKK SOLGT: Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen har fått solgt luksusleiligheten på Frogner. Vis mer
Publisert

Leiligheten ble lagt ut for salg i november 2019 etter at datteren til Johan H. Andresen (58) bare hadde eid den i ett år. Nå er den endelig solgt for 14 millioner kroner, ifølge Privatmegleren, skriver Dagens Næringsliv.

Det er 2,5 millioner under den opprinnelige prisantydningen på 16,5 millioner kroner.

Selv kjøpte arvingen til Ferd-formuen den 192 kvadratmeter store leiligheten i 2018. Ifølge prospektet ligger den i en høy førsteetasje i en klassisk bygård fra 1899. Den skal være totalrenovert og inneholde to soverom, to ildsteder og to bad.

- Planen å selge

- Det var alltid planen å selge den etter 1 år :) er en veldig fin leilighet, men savner noen ting. + litt for stor akkurat nå, skrev Andresen selv i en Instagram-story i fjor høst.

UBEHAGELIG: Katharina Andresen regner som en av Norges rikeste. Hos Skavlan i 2015 snakker hun ut om hvordan hun taklet dette i barndommen. Video: NRK Vis mer

Katharina Gamlemshaug Andresen (25) og søsteren Alexandra Gamlemshaug Andresen (23) er arvinger til en milliardformue. Opprinnelig ble formuen bygget opp gjennom flere generasjoner i Tiedemanns Tobakk, men siden slutten av 90-tallet har familien solgt seg ut og kvittet seg med tobakksvirksomheten. Gjennom selskapet Ferd eier familien nå blant annet melkekartongprodusenten Elopak, sportsutstyrsprodusenten Brav, Swix og boligbyggeren Mestergruppen.

Dagens Næringsliv skriver at milliardærarvingen har kuttet prisen på leiligheten flere ganger siden den ble lagt ut for salg. Frederik Dyve i Privatmegleren Dyve og Partnere sto selv for salget. Han ønsker ikke å kommentere salget overfor avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer