Katharina Andresen:

Milliardærarvingen ansatte butler

Etter å ha flyttet inn i luksusleilighet på Bygdøy har Ferd-arvingen og samboeren hyret inn arbeidskraft.

BUTLER PÅ BYGDØY: Katharina Andresen og samboeren har nå skaffet seg hjelp på hjemmebane. Foto: Andreas Fadum / Se og hør
BUTLER PÅ BYGDØY: Katharina Andresen og samboeren har nå skaffet seg hjelp på hjemmebane. Foto: Andreas Fadum / Se og hør Vis mer
Publisert

De aller fleste kan oppleve at klesvasken tårner seg opp, og at dørstokkmila for handleturen blir for lang. Det har kommende mange løsninger som skal hjelpe husholdninger i en stressende hverdag, som robotstøvsuger og dagligvarer levert på døra.

For Katharina Andresen (27) og samboer Frederic Kvasnes (32) er det imidlertid god gammeldags arbeidskraft som gjelder. Kapital kan nemlig melde at de to har funnet seg en butler gjennom Finn.no.

I stillingsannonsen skal det ha stått at arbeidsoppgavene vil bestå av vasking av klær, stryking, innkjøp av dagligvarer og turer med hundene, ifølge nettstedet.

Samboerparet har de to engelske bulldoggene Tax og Tycho.

Der var det også krav om førerkort og gode framstillingsevner i både norsk og engelsk.

Annonsen ble lagt ut i slutten av september med tittelen «Privat husholdning på Bygdøy søker hushjelp/butler på heltid», og skal allerede ei uke seinere ha blitt besatt, skriver Kapital videre.

- For alle praktiske formål snakker vi om en hushjelp, men vi ser selvsagt humoren i dette. Denne annonsen ble kopiert av en liknende stillingsannonse, sier Kvasnes i en kommentar til Børsen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 04.12.2015 - UBEHAGELIG: Katharina Andresen regner som en av Norges rikeste. Hos Skavlan snakker hun ut om hvordan hun taklet dette i barndommen. Video: NRK Vis mer

Samboerparet bladde i starten av året opp 35 millioner kroner for en luksuseiendom i Oslos rikingstrøk. Med 231 kvadratmeters boltreplass er det klart at en hushjelp kommer godt med.

Arbeidsgiver var oppført som Ferd KGA, som er heleid av Andresen.

Butler er på norsk hushovmester, og er kanskje for folk flest forbundet med britisk overklasse. Som Alfred Pennyworth hos Bruce Wayne, aka «Batman». Det skal imidlertid ikke ha stått noe i Andresen og Kvasnes' stillingsannonse om at man må bistå i å bekjempe kriminalitet.

Kapital anslår Andresen-familien for å være Norges åttende rikeste. Investeringsselskapet Ferd har blitt bygget opp til et milliardkonsern. Arvingene Katharina og søsteren Alexandra (26) var ifølge skattelistene oppført med en formue hver på 5,6 milliarder kroner i 2020.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer