Katharina Andresen:

Milliardærarvingen ansatte butler

Etter å ha flyttet inn i luksusleilighet på Bygdøy har Ferd-arvingen og samboeren hyret inn arbeidskraft.

BUTLER PÅ BYGDØY: Katharina Andresen og samboeren har nå skaffet seg hjelp på hjemmebane. Foto: Andreas Fadum / Se og hør
BUTLER PÅ BYGDØY: Katharina Andresen og samboeren har nå skaffet seg hjelp på hjemmebane. Foto: Andreas Fadum / Se og hør Vis mer
Publisert

De aller fleste kan oppleve at klesvasken tårner seg opp, og at dørstokkmila for handleturen blir for lang. Det har kommende mange løsninger som skal hjelpe husholdninger i en stressende hverdag, som robotstøvsuger og dagligvarer levert på døra.

For Katharina Andresen (27) og samboer Frederic Kvasnes (32) er det imidlertid god gammeldags arbeidskraft som gjelder. Kapital kan nemlig melde at de to har funnet seg en butler gjennom Finn.no.

I stillingsannonsen skal det ha stått at arbeidsoppgavene vil bestå av vasking av klær, stryking, innkjøp av dagligvarer og turer med hundene, ifølge nettstedet.

Samboerparet har de to engelske bulldoggene Tax og Tycho.

Der var det også krav om førerkort og gode framstillingsevner i både norsk og engelsk.

Annonsen ble lagt ut i slutten av september med tittelen «Privat husholdning på Bygdøy søker hushjelp/butler på heltid», og skal allerede ei uke seinere ha blitt besatt, skriver Kapital videre.

- For alle praktiske formål snakker vi om en hushjelp, men vi ser selvsagt humoren i dette. Denne annonsen ble kopiert av en liknende stillingsannonse, sier Kvasnes i en kommentar til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.