Milliardærarvinger giftet seg

To av Norges rikeste familier ble slått sammen lørdag da Rikke Sandvold og Carl Erik Hagen ga hverandre sitt ja.

Emilie Stordalen og forloveden kommer i aller siste liten til bryllupet. Video: Linn Christin Marthinussen / Børsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning eget bryllup hadde det søkkrike arvingparet Rikke Sandvold og Carl Erik Hagen flydd hjem til Norge fra Sveits for å gifte seg i staselige Holmenkollen kapell lørdag.

Gjestelista var tungt representert av landets økonomiske elite - og ikke minst av barna som en dag skal arve det hele.

Lørdagens hovedpersoner består imidlertid av bruden Rikke Sandvold (31), som er dattera til BikBok-gründer, eiendomsinvestor og milliardær Kenneth Sandvold (71).

Siste liten

Blant gjestene i bryllupet var Emilie Stordalen og forloveden Jens Bredberg, men det var så vidt de to rakk seremonien.

De kom i en drosje og måtte løpe inn i Holmenkollen kapell mens kirkeklokkene ringte, og i hastverket fikk de ikke gjennomført betaling. Bredberg måtte derfor komme ut igjen for å gjøre opp for ferden.

Tom Beck er drosjesjåføren som fraktet paret. Han sier til Dagbladet Børsen at passasjerene hans ikke forsøkte å sno seg unna å regningen. De hadde forsøkt å betale, men hadde oppstått et teknisk problem.

Det hadde rett og slett hadde gått litt fort i svingene, og derfor fulgte Beck etter bryllupsgjestene inn i kirka for å få gjort opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.