Milliardærarvinger giftet seg

To av Norges rikeste familier ble slått sammen lørdag da Rikke Sandvold og Carl Erik Hagen ga hverandre sitt ja.

Emilie Stordalen og forloveden kommer i aller siste liten til bryllupet. Video: Linn Christin Marthinussen / Børsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning eget bryllup hadde det søkkrike arvingparet Rikke Sandvold og Carl Erik Hagen flydd hjem til Norge fra Sveits for å gifte seg i staselige Holmenkollen kapell lørdag.

Gjestelista var tungt representert av landets økonomiske elite - og ikke minst av barna som en dag skal arve det hele.

Lørdagens hovedpersoner består imidlertid av bruden Rikke Sandvold (31), som er dattera til BikBok-gründer, eiendomsinvestor og milliardær Kenneth Sandvold (71).

Siste liten

Blant gjestene i bryllupet var Emilie Stordalen og forloveden Jens Bredberg, men det var så vidt de to rakk seremonien.

De kom i en drosje og måtte løpe inn i Holmenkollen kapell mens kirkeklokkene ringte, og i hastverket fikk de ikke gjennomført betaling. Bredberg måtte derfor komme ut igjen for å gjøre opp for ferden.

Tom Beck er drosjesjåføren som fraktet paret. Han sier til Dagbladet Børsen at passasjerene hans ikke forsøkte å sno seg unna å regningen. De hadde forsøkt å betale, men hadde oppstått et teknisk problem.

Det hadde rett og slett hadde gått litt fort i svingene, og derfor fulgte Beck etter bryllupsgjestene inn i kirka for å få gjort opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer