Barry og Honey Sherman:

Milliardærdatter med bønn etter dobbeltdrap

Det brutale drapet av milliardærparet har vært uløst i fem år.

BRUTALT DREPT: Barry og Honey Sherman ble funnet drept to uker før julaften. Fortsatt er drapsgåten uløst. Foto: United Jewish Appeal Federation - Greater Toronto / Canadian Press via AP / NTB
BRUTALT DREPT: Barry og Honey Sherman ble funnet drept to uker før julaften. Fortsatt er drapsgåten uløst. Foto: United Jewish Appeal Federation - Greater Toronto / Canadian Press via AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før jul i 2017 ble Canada rystet da et av landets rikeste par ble drept på brutalt vis. Legemilliardæren Barry Sherman (75) og kona Honey Sherman (70) ble funnet ved bassenget i kjelleren i sitt eget hjem i Toronto.

De ble sist sett i live 13. desember. To dager seinere ble de funnet døde av en eiendomsmekler som skulle selge huset deres.

De skal begge ha blitt kvalt av lærbelter som var festet til rekkverket ved bassenget. Det var også merker på hendene deres som tilsa at de på et tidspunkt hadde vært bundet sammen.

De skal angivelig også ha fått trukket jakker over skuldrene for å hindre dem i å bevege armene. Begge var fullt påkledd.

Trygler om hjelp

Både politi og privatetterforskere har vært koblet på saken. Det var ingen tegn på innbrudd, og politiet jobbet innledningsvis med en teori om drap og selvmord, noe familie og venner avviste på det sterkeste. Etterforskerne gikk seinere ut og sa at paret var offer for et målrettet dobbeltdrap.

I fem år har drapsgåten vært uløst. Ekteparet etterlot seg fire barn og en rekke barnebarn. Nå går datteren Alexandra Krawczyk ut og trygler om at noen skal stå fram med informasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.