Alibaba-gründeren Jack Ma:

Milliardæren dukket opp

Alibaba-gründeren Jack Ma har holdt seg borte fra offentligheten. Helt til nå.

LENGE SIDEN SIST: Jack Ma fant veien til Supinya Junsutas kjente street food-sted i Bangkok. Foto: Jay Fai
LENGE SIDEN SIST: Jack Ma fant veien til Supinya Junsutas kjente street food-sted i Bangkok. Foto: Jay Fai Vis mer
Publisert

Han har håvet inn milliarder og tidligere både skrytt av og feriert i Norge. Men nå er det lenge siden offentligheten fikk et glimt av Alibaba-gründeren Jack Ma.

Den siste tida skal han ha bodd i Japan. Milliardæren har imidlertid holdt en lav profil siden han kritiserte kinesiske reguleringsmyndigheter for over to år siden.

Nå melder imidlertid Reuters at 58-åringen har vist seg offentlig for første gang siden slutten av 2021. Nyhetsbyrået skriver at Ma dukket opp på et matmarked i Bangkok denne uka.

«Ydmyke og beæret»

På Instagram poserer han sammen med Michelin-kokk Supinya «Jay Fai» Junsuta under beskjeden «utrolig ydmyke og beæret over å ønske deg og din familie velkommen til Jay Fais».

Reuters har ikke lyktes å få noen kommentar om besøket, men flere lokale medier melder også om Mas tilstedeværelse på matmarkedet.

Mas selskap, Alibaba, har siden etableringen i 1999 vokst til å bli en gigant innen netthandel. Gjennom ulike plattformer for e-handel tilbyr plattformen millioner av produkter i over 40 forskjellige kategorier, inkludert forbrukerelektronikk, maskiner og klær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer