Milliardæren i skrekkulykke

Den britiske milliardæren har vært utsatt for en voldsom ulykke.

KJEMPEKUL: Branson viser fram den «usedvanlig store kulen» han har på hofta etter ulykken. Foto: Virgin.com
KJEMPEKUL: Branson viser fram den «usedvanlig store kulen» han har på hofta etter ulykken. Foto: Virgin.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske milliardæren Richard Branson (71), kjent som grunnlegger av Virgin-selskapene, blogger at han har vært utsatt for «en voldsom sykkelulykke (igjen!)».

Branson redegjør at han syklet i høy fart da bremsene sluttet å virke. 71-åringen fløy av sykkelen og fryktet han hadde brukket ryggen.

Så ille var det heldigvis ikke; millardæren slapp fra krasjen med medryttter Felix Stellmaszek med dype kutt og skrapemerker på albuen, og «en usedvanlig stor kul» på venstre hofte, i tillegg til en stor væskeansamling i beinet.

- Men det kunne vært så mye verre, blogger Branson.

Ulykken fant sted på De britiske jomfruøyene i Karibia, hvor den aldrende milliardæren deltok Strive BVI, et veldedighetsløp der deltakerne konkurrerer i en rekke ulike displiner. De innsamlede midlene går til en organisasjon som er grunnlagt av Bransons barn Holly og Sam.

Virgin-grunnleggeren har krasjet alvorlig på sykkel tidligere. I 2016 pådro han seg brudd i haka og rev over flere sener.

Branson runder av med at han nå sitter med føttene i været, med is på skadene, som er på vei til å heles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer