Milliardærens stillingsannonse vekker oppsikt

Nå er utlysningen fjernet.

UVANLIG ANNONSE: Den britiske milliardæren Christopher Rokos, som har en anslått formue på 1,5 milliarder dollar, etterlyser en egen «iPad-butler». Foto: US Government
UVANLIG ANNONSE: Den britiske milliardæren Christopher Rokos, som har en anslått formue på 1,5 milliarder dollar, etterlyser en egen «iPad-butler». Foto: US Government Vis mer
Publisert

Det er langt fra uvanlig at velstående personer hyrer inn hjelp til husholdningen. Arbeidsoppgavene omfatter tradisjonelt sett vasking av hus, matlaging, stryking av klær, barnepass, eller turer med hundene.

Den britiske milliardæren Christopher Rokos (52) etterlyser på sin side en person med helt andre kvalifikasjoner. I en noe usedvanlig stillingsannonse søker hedgefondtoppen nemlig en egen «iPad-butler».

Ifølge Financial Times heter det at personen må ha «minst tre år med relevant arbeidserfaring». Grovt oppsummert ønsker milliardæren en person med eksepsjonelle digitale ferdigheter, som kan bistå i både profesjonell og privat sammenheng.

Tydelig krav

Videre må noe reisevirksomhet globalt påregnes, samt arbeidstider noe utenom det vanlige.

«Ansvaret innebærer daglig teknisk støtte for et seniormedlem i partnerskapsstyret, som inkluderer både deres profesjonelle og personlige liv og deres familieliv.»

Det legges særlig vekt på at vedkommende må ha en «omfattende forståelse» for hvordan Apple-produkter fungerer.

Fjernet

«iPad-butleren» skal nemlig ha full kontroll over alle hjemmets teknologiske dingser, som Apple TV, HomePod, iPad, iPhone, Apple-tjenesten familiedeling, iTunes og bilder-appen. Intet mindre der altså.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer