Et annerledes boligsalg

Milliardærhund selger drømmevilla

En schæferhund ved navn Gunther VI kan gjøre tidenes boligsalg.

SOM PLOMMEN I EGGET: Onsdag ble denne villaen lagt ut for salg for 31.75 millioner dollar, tilsvarende 281 millioner norske kroner. Foto: AP/Lynne Sladky/NTB
SOM PLOMMEN I EGGET: Onsdag ble denne villaen lagt ut for salg for 31.75 millioner dollar, tilsvarende 281 millioner norske kroner. Foto: AP/Lynne Sladky/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På en adresse med utsikt over Biscayne Bay i Florida, har hunden Gunther VI hatt stor plass til å leke, rulle rundt i gresset og slappe av ved det innbydende badebassenget.

Den enorme åtteromsboligen har tidligere vært eid av sangeren Madonna, men så ble den overdratt til en hund.

I hvert fall dersom man skal tro de ansatte som forvalter det store boet.

- Han bor på Madonnas tidligere hovedsoverom, sier eiendomsmekleren Ruthie Assouline, som har fått i oppdrag å gjennomføre salget sammen med ektemannen Ethan, ifølge AP News.

Formue på 4,4 milliarder

Schæferhunden skal ha arvet en enorm formue etter hunden Gunther IV, inkludert den store eiendommen i det populære nabolaget.

Formuen er på nesten 500 millioner dollar, tilsvarende svimlende 4,4 milliarder norske kroner og blir forvaltet av et styre.

SOLGTE MILLIONVILLA: Hunden Gunther VI har hatt god plass til å leke seg i denne store villaen. Foto: AP/Lynne Sladky/NTB.
SOLGTE MILLIONVILLA: Hunden Gunther VI har hatt god plass til å leke seg i denne store villaen. Foto: AP/Lynne Sladky/NTB. Vis mer

Historien går flere tiår tilbake i tid, hvor mange generasjoner av Gunther-hunder har hatt milliarder på bok. Det startet med at Gunther den tredje skal ha arvet en enorm sum penger som kan spores tilbake til den tyske grevinnen Karlotta Liebenstein som døde i 1992.

Siden den gang har pengene gått i arv, og ført til at Gunther VI kan leve et ekstravagant liv i sus og dus.

Schæferhunden får tilberedt sine måltider av en privat kokk og reiser verden rundt i privatfly.

Tjente millioner på salg

Den 52 år gamle dyreelskeren Carla Riccitelli er en av de som sitter i styret til hunden Gunther. De bestemmer også om eiendommer i boet skal kjøpes eller selges.

ARTIST: Hunden Anton, kjent fra NRK-programmet «Fra bølle til bestevenn» gir ut låt, hør den her! Vis mer

Og onsdag ble altså «Madonna-villaen» lagt ut for salg for 31.75 millioner dollar, tilsvarende 281 millioner norske kroner. Dette etter å ha kjøpt den for 7,5 millioner dollar av Madonna for to tiår siden, ifølge AP News.

Eiendommen er på 1,2 mål og ligger i samme gata som Sylvester Stallone en gang bodde.

Over stuepeisen henger et innrammet portrett av Gunther IV, men det er usikkert om dette bildet følger med på kjøpet.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer