Et annerledes boligsalg

Milliardærhund selger drømmevilla

En schæferhund ved navn Gunther VI kan gjøre tidenes boligsalg.

SOM PLOMMEN I EGGET: Onsdag ble denne villaen lagt ut for salg for 31.75 millioner dollar, tilsvarende 281 millioner norske kroner. Foto: AP/Lynne Sladky/NTB
SOM PLOMMEN I EGGET: Onsdag ble denne villaen lagt ut for salg for 31.75 millioner dollar, tilsvarende 281 millioner norske kroner. Foto: AP/Lynne Sladky/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På en adresse med utsikt over Biscayne Bay i Florida, har hunden Gunther VI hatt stor plass til å leke, rulle rundt i gresset og slappe av ved det innbydende badebassenget.

Den enorme åtteromsboligen har tidligere vært eid av sangeren Madonna, men så ble den overdratt til en hund.

I hvert fall dersom man skal tro de ansatte som forvalter det store boet.

- Han bor på Madonnas tidligere hovedsoverom, sier eiendomsmekleren Ruthie Assouline, som har fått i oppdrag å gjennomføre salget sammen med ektemannen Ethan, ifølge AP News.

Formue på 4,4 milliarder

Schæferhunden skal ha arvet en enorm formue etter hunden Gunther IV, inkludert den store eiendommen i det populære nabolaget.

Formuen er på nesten 500 millioner dollar, tilsvarende svimlende 4,4 milliarder norske kroner og blir forvaltet av et styre.

Historien går flere tiår tilbake i tid, hvor mange generasjoner av Gunther-hunder har hatt milliarder på bok. Det startet med at Gunther den tredje skal ha arvet en enorm sum penger som kan spores tilbake til den tyske grevinnen Karlotta Liebenstein som døde i 1992.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer