Milliardærplayboy i coronaskandale

Mens Umar Kamani nøt livet på luksusspa i Dubai, havnet nye avsløringer om slaveliknende tilstander ved tekstilfabrikker i pressen.

KJENTE VENNER: Da Umar Kamani skulle åpne Los Angeles-kontoret til Pretty Little Thing fikk han realitystjerne Khloe Kardashian (t.h.) til å kippe snora. Til venstre er Kamanis forretningspartner Ashley Graham. Foto: BROADIMAGE / REX / SHUTTERSTOCK / NTB Scanpix
KJENTE VENNER: Da Umar Kamani skulle åpne Los Angeles-kontoret til Pretty Little Thing fikk han realitystjerne Khloe Kardashian (t.h.) til å kippe snora. Til venstre er Kamanis forretningspartner Ashley Graham. Foto: BROADIMAGE / REX / SHUTTERSTOCK / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Umar Kamani (32) er ingen hvem som helst. Han og familien eier noen av de største motemerkene i Storbritannia og lever et liv i sus, dus og luksus.

32-åringen menger seg med kjendiser, som medlemmer av Kardashian-klanen og Paris Hilton, legger ut bilder fra yachter, privatfly og luksusdestinasjoner på Instagram, og legger i det hele tatt ikke skjul på at han har mye penger.

Drøye en milliard pund skal hans personlige formue beløpe seg til.

Umusikalsk på Instagram

Nå er ikke det å tjene mye penger ulovlig eller noe den vanlige brite vil ase seg spesielt opp over, men i løpet av coronavåren og sommeren har den groteske forskjellen på Kamanis beskyttede milliardærliv og de som sørger for at han kan farte verden rundt i privatfly for alvor gjort seg gjeldende.

Det begynte med at Kamani, samme dag som 888 briter døde av coronaviruset, og avisenes forsider var preget av død og fordervelse, la ut et bilde fra et luksusspa i Dubai, skriver Berlingske.

Der sitter han med en svært lettkledd kvinne på skuldrene med teksten «Isolationship». Litt umusikalsk, vil mange si, men det skulle bli verre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.