Millionær funnet partert i koffert

Argentinsk politi har igangsatt drapsetterforskning etter at lekende barn gjorde et grufullt funn.

FUNNET PARTERT: Fernando Pérez Algaba ble funnet partert og drept denne uka. Foto: Jam Press
FUNNET PARTERT: Fernando Pérez Algaba ble funnet partert og drept denne uka. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag gjorde en gruppe barn som var ute og lekte ved en bekk i byen Ingeniero Budge i Argentina et gruoppvekkende funn.

De fant en rød koffert fylt med kroppsdeler, skriver El Pais.

Barnas foreldre kontaktet politiet, som undersøkte kofferten og fant beina og underarmen til en drept person. En hel arm ble funnet i bekken like ved.

Vi advarer om bilde som kan virke støtende lenger ned i saken.

Millionær identifisert som offer

Ifølge El Pais ble hodet og magen til offeret funnet på onsdag. Kroppsdelene skal ha blitt delt fra hverandre på en måte som antyder at de som gjorde det er profesjonelle, ifølge lokale medier.

Politiet har identifisert offeret som den 41 år gamle, savnede millionæren Fernando Pérez Algaba. Han hadde vært meldt savnet siden tirsdag i forrige uke. Han ble identifisert ved hjelp av fingeravtrykk og tatoveringer på forskjellige kroppsdeler.

Så langt skal ikke politiet ha noen mistenkte.

Tjente seg rik på kjøretøy

Algaba hadde tjent sine millioner ved å leie ut luksuskjøretøy og selge kryptovaluta, som han ofte reklamerte for til sine 900 000 følgere på Instagram.

I et intervju med medier i fjor beskrev han seg som en som forlot Argentina for å søke lykken i utlandet, og tjente sine millioner i Miami.

- Jeg startet da jeg var 14. Jeg startet med en sykkel og en boks, og så begynte jeg å selge sandwicher, sa Algaba.

I mars i år sa han til avisa Aires de Sante Fe at veien han hadde valgt «ikke har vært lett».

- Da jeg var ung hadde jeg også en delebutikk og en bilvask. Jeg arrangerte til og med studentturer. Jeg måtte finne en måte å tjene penger på. Nå jobber jeg med deg jeg liker, sa Algaba.

Han delte flittig fra livet sitt på Instagram, der han ofte viste seg fram i luksusbiler og kjøretøy som han brukte til å kjøre rundt på stranda med. Vanligvis skrev han også oppmuntrende og motiverende fraser til bildene, som: «Livet skylder deg ingenting».

FUNNET AV BARN: Kofferten med Algabas underarm og bein ble funnet av lekende barn. Foto: Jam Press
FUNNET AV BARN: Kofferten med Algabas underarm og bein ble funnet av lekende barn. Foto: Jam Press Vis mer

Pengetrøbbel

Men bak den vellykkede fasaden skal ting ha stått litt verre til. Algaba hadde blant annet en «uopprettelig» gjeld til de argentinske skattemyndighetene, ifølge La Nacion.

Millionæren, som tidligere i år flytta til Barcelona, skal ha fått problemer med en voldelig gjeng knyttet til fotballaget Boca Juniors, som skal ha krevd at han lånte dem 40 000 dollar.

I en lang melding til sine kontakter skal han ha fortalt om situasjonen.

- Dersom noe skjer med meg, så er alle advart allerede, skrev han.

I kofferten der flere av Algabas kroppsdeler ble funnet, fant politiet også noen dokumenter som kunne knyttes til en familie som bor i byen.

Én av dem er nå siktet for drapet, men politiet mener at den mistenkte ikke handlet på egen hånd, og de leter fremdeles etter flere gjerningspersoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer