Millionbot etter hardfyll: - Dypt skuffet

Forsikringsselskapet får rekordbot etter det som skal ha vært hardfyll, mobbing og seksuell trakassering. Selskapet legger seg paddeflat.

MILLIONBOT: Selskapet får en saftig bot etter beskrivelser om trakassering, byturer og drikking helt ute av kontroll. Foto: Shutterstock / NTB

MILLIONBOT: Selskapet får en saftig bot etter beskrivelser om trakassering, byturer og drikking helt ute av kontroll. Foto: Shutterstock / NTB

Vis mer
Publisert

Etter to år med pandemi, stengte kraner og karantene, har nok mange satt pris på muligheten for å endelig kunne slippe seg løs.

En gjeng må imidlertid trolig ta det mer med ro framover. For her har jobbpilsen gått fullstendig over stokk og stein gjennom en årrekke.

Forsikringsgiganten Lloyd's of London har nemlig satt ned foten kraftig overfor medlemsselskapet Atrium - etter at sistnevntes årlige «boys night out», skal ha vært full av skandaler.

- Dypt skuffet

Grepet kommer etter det Lloyds mener er enkelte mannlige lederes uakseptable oppførsel, blant annet hardfyll, diskriminering, mobbing og seksuell trakassering, ifølge BBC.

Forsikringskjempen mener lederfigurer i medlemsselskapet har utvist «uprofesjonell og upassende» oppførsel på de årlige guttebyturene, som ble avholdt fram til 2018. Her skal drikkeleker, tung drikking og trakassering være sentrale stikkord.

En av anklagene dreier seg også om en «systematisk mobbekampanje» anført av en mannlig ansatt mot en kollega, og at ledere ikke tok tilstrekkelige skritt for å løse problemet.

- Vi er dypt skuffet over oppførselen i denne saken, og jeg vil være tydelig på at diskriminering, trakassering og mobbing ikke har noen plass hos Lloyd's, sier selskapets direktør, John Neal, ifølge BBC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer