Minst 13 turer: Hit reiste hun med Epstein

Det viser passasjerlister Børsen har fått tilgang til.

EPSTEIN-BEKJENT: Celina Midelfart er den siste i rekken av nordmenn som knyttes til Jeffrey Epstein. De to hadde forretningsmessige forbindelser på slutten av 90-tallet.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
EPSTEIN-BEKJENT: Celina Midelfart er den siste i rekken av nordmenn som knyttes til Jeffrey Epstein. De to hadde forretningsmessige forbindelser på slutten av 90-tallet. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag ble det kjent at FBI ønsker å snakke med Celina Midelfart. Tirsdag skriver Se og Hør at den norske kosmetikkarvingen har vært passasjer på Jeffrey Epsteins privatfly ved flere flyginger på 90-tallet.

At Midelfart var passasjer på flyet ble omtalt av Business Insider allerede i august. Ifølge avisa var Midelfart på Epsteins privatfly flere ganger i 1996 og 1997.

Etterforskningen mot Epstein startet i 2006. I 2008, mer enn ti år seinere, ble han dømt for å ha betalt ei mindreårig jente for seksuelle tjenester. Dette sonet han 13 måneder for. Epstein inngikk da et hemmelig forlik og unngikk på den måten det som i verste fall kunne blitt en livstidsdom.

Eneste passasjer

Børsen har gjennomgått passasjerlistene fra Epsteins flåte av privatfly i perioden 1996 - 2013. Ifølge disse dokumentene var Celina Midelfart passasjer på minst 13 turer.

Ved en rekke av flygingene var Midelfart eneste passasjer om bord på flyet, ifølge passasjerlistene som Børsen har fått tilgang til.

Epstein og Midelfart møttes allerede i 1994, ifølge Se og Hør. Den gang var Midelfart student i London, mens Epstein var en 20 år eldre milliardær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer