Fikk reisen kansellert:

- Mistenker at dette er kalkulert

Lill Paulsen så fram til å feriere på Tenerife, og bestilte flyreise gjennom reiseselskapet TUI. Flyturen ble kansellert to ganger. Også andre reagerer etter at de fikk reisene sine kansellert.

REAGERER: Lill Paulsen reagerer på reiseselskapet TUI og hvordan de opererer. Selv har hun opplevd at reiseselskapet har kansellert to ganger på kort tid. Foto: Privat
REAGERER: Lill Paulsen reagerer på reiseselskapet TUI og hvordan de opererer. Selv har hun opplevd at reiseselskapet har kansellert to ganger på kort tid. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lill Paulsen bestilte tur til Tenerife gjennom reiseselskapet TUI. Hun skulle reise i oktober, men i september fikk hun mail om at turen var kansellert. Begrunnelsen var at vinterprogrammet til Tenerife ikke åpnet før i desember.

- TUI sier at de kansellerer på grunn av lite pågang, men det skurrer litt for meg. Jeg ser og hører at det er mange som vil ut å reise, sier Paulsen til Børsen.

Paulsen forteller at hun prøvde å komme gjennom til reiseselskapets kundeservice flere ganger, uten å lykkes.

Paulsen valgte å bestille ny tur gjennom Ticket. Den opprinnelige turen til Tenerife var rimelig og vennegjengen hadde fått oppgraderte rom til en god pris. Den nye turen var imidlertid 4200 kroner dyrere, samt med dårligere standard på rommene.

- Jeg forsto også at Ticket og TUI samarbeider. Jeg stusset på samarbeidet, men ble forsikret om at dette flyet skulle gå. Ticket opplyste at vi kunne få 500 kroner i rabatt per person. Dette var et tilbud jeg ikke godtok og ba de komme med et bedre tilbud. Det endelige tilbudet vi fikk kostet 3000 kroner mer enn den opprinnelige turen, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.