Verdenskjent:

«Mystisk» luksus­yacht i Norge: - Mye festligheter

De siste ukene har den berømte båten blitt observert i norske fjorder - med kameracrew på slep.

LUKSUS: Realitysuksessen «Below Deck» har etter alt å dømme byttet ut paradisøyene i Middelhavet til fordel for norske fjorder og fjell. Foto: Privat Vis mer
Publisert

- Dette kommer absolutt til å bli god norgesreklame, sier Sølvi Haugen til Børsen.

De siste ukene har flere sperret øynene opp for den berømte luksusyachten «Mercury» - som plutselig ankret opp i Norge. Den eksklusive båten er blant annet utstyrt med fem soverom, boblebad, bar, romslige loungeområder både inne og ute, samt vannscooter og andre vannsportsleketøy.

Yachten - og mannskapet om bord - har blitt verdenskjent gjennom den amerikanske realitysuksessen «Below Deck». I tv-serien følger man det glamorøse - og tidvis skandaløse - livet til de ansatte og deres bemidlede gjester.

- Observert kameracrew

Nå har seriegiganten etter alt å dømme byttet ut paradisøyene i Middelhavet til fordel for norske fjorder og fjell.

Ovennevnte Haugen bor på Amdam i Ørskog kommune, og har natt til fredag hatt panoramautsikt over luksusyachten, som for andre gang på kort tid har ankret opp på Storfjorden like nedenfor verandaen.

- Den store yachten har også vært her tidligere, og da lekte gjestene seg med blant annet vannscootere og en gammel vikingbåt. Vi har også observert kameracrew om bord i båten, sier Haugen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer