Én mill. risikerer svarte skjermer

Fra neste uke kan Get-kunder gå glipp av populære TV-kanaler som TV Norge, MAX og FEM. Dette kan ramme hele én million TV-seere, ifølge Kampanje.

KAN GÅ I SVART: Get-kunder kan gå glipp av populære programmer som «71 grader nord». Foto: Matti Bernitz
KAN GÅ I SVART: Get-kunder kan gå glipp av populære programmer som «71 grader nord». Foto: Matti Bernitz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag opplyser Telia-eide Get at de sliter med å komme fram til en avtale med sin leverandør Discovery, og advarer om at det er en risiko for at de ikke vil vise Discoverys kanaler fra 3. mars.

Kanalene det gjelder er: TV Norge, MAX, FEM, VOX, Eurosport-kanalene, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Travel Channel, Discovery Science, Investigation Discovery, Food Network og Fine Living Network.

Anklage

Get hevder at en av årsakene til at forhandlingene står stille, er et forslag fra Discovery.

«Forslaget fra Discovery vil begrense valgfriheten for deg som kunde og det kan vi selvsagt ikke akseptere. Vi fortsetter dialogen og håper at vi kommer til enighet om rimelige vilkår», skriver Get på sine hjemmesider.

Ifølge Kampanje vil et eventuelt brudd i forhandlingene kunne føre til at 500 000 Get-kunder mister muligheten til å se disse kanalene, som vise populære TV-program som «71 grader nord», «Brille» og «Neste sommer».

Disse kundene tilsvarer én million TV-seere, ifølge bransjenettstedet.

Svarer

- Vi har fått med oss at Get har gått ut med informasjon til sine kunder, sier Espen Skoland, nordisk kommunikasjonsdirektør i Discovery.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer