Coronatiltak i Oslo:

Nå åpner utelivet: - En gledens dag

Sju måneder med sosial nedstenging i Oslo går mot slutten. Nå jubler utelivsaktørene.

Publisert
Sist oppdatert

THE DUBLINER PUB / OSLO SENTRUM: - Det gikk noen kilo bort fra skuldrene. Dette var veldig gode nyheter - en gledens dag. Nå blir det en god helg, jubler administrerende direktør i Noho Norway, Karl-Henning Svendsen.

Etter sju måneder med stengte dører og forbud mot alkoholservering, kan Oslos uteliv omsider rigge seg for en ny gjenåpning. Den gledelige beskjeden kom under byrådets pressekonferanse fredag ettermiddag.

For Svendsen, som er toppsjef i utelivsselskapet som driver noen av Oslos største og mest kjente restauranter og barer, markerer dette starten på slutten av en lang og tung periode.

- Nå vet vi at vi har en jobb å gjøre. Nå kan vi begynne å planlegge og jeg kan ta tilbake ansatte. Dette er veldig spesiell følelse, fortsetter han til Børsen.

  • Artikkelen oppdateres. Se reaksjoner fra utelivet i videoen øverst i saken.

- Kjære Oslo, nå skjer det

Da byrådsleder Raymond Johansen (Ap) gikk på talerstolen fredag, uttalte han at dagen i dag «er en stor milepæl» for Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer