Afterski

- Nå dundrer vi på

Det er slutt på både skjenkestopp og «meteren». Det har tydelig snudd hverdagen i Trysil.

ØNSKER VELKOMMEN: Tommy Åsheim, for mange også kjent som «Tommy Schnell», kan igjen åpne dørene for fulle hus og dansing på bordet. Foto: Nicklas Knudsen / Dagbladet
ØNSKER VELKOMMEN: Tommy Åsheim, for mange også kjent som «Tommy Schnell», kan igjen åpne dørene for fulle hus og dansing på bordet. Foto: Nicklas Knudsen / Dagbladet Vis mer
Publisert

TRYSIL (Børsen): - Dette har jeg ventet så utrolig lenge på. Det er så utrolig godt.

Det har gått ei uke siden myndighetene fjernet nesten alle smittevernrestriksjoner. På Restuaurant Laaven har daglig leder Tommy Åsheim funnet fram pelskåpa og et par hjerteformede solbriller med rødt glass.

For første gang på nesten to år er alter egoet «Tommy Schnell» tilbake. Det er tid for afterski.

Mistet første helga

Allsangfaktoren er høy og musikken runger ut fra den laftede tømmerbygningen fra 1790. Det er ikke lenger noe som tyder på at coronaviruset har preget hverdagen.

- Det har vært skikkelig tungt, men det er veldig deilig at det er ordentlig trøkk igjen.

Den aller første lørdagen kunne Åsheim derimot se langt etter å få oppleve selv. Han hadde nemlig testet positivt og ble liggende hjemme på sofaen.

- Jeg må innrømme at det var litt surt å ikke kunne være til stede. Heldigvis skjønte vi lunta litt tidligere i uka og kunne forberede oss best mulig. Det var med skrekkblandet fryd at jeg så at salget skjøt til værs.

Åsheim beskriver hvordan han fulgte kassasystemet via mobilen. Pengene rant inn time for time, og det var helt tydelig at gjestene var tilbake.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer