Nå er prakt­øya solgt

Dumpet prisen - da kom kjøperne på banen.

FÅTT NYE EIERE: I fjor ble den private øya Tjæreholmen utenfor Tvedestrand mellom Arendal og Risør lagt ut for salg med en prisantydning på to millioner euro. Etter en prisreduksjon i februar, gikk det bare to uker før eiendommen ble solgt. Foto: Fotograf Mats Holst
FÅTT NYE EIERE: I fjor ble den private øya Tjæreholmen utenfor Tvedestrand mellom Arendal og Risør lagt ut for salg med en prisantydning på to millioner euro. Etter en prisreduksjon i februar, gikk det bare to uker før eiendommen ble solgt. Foto: Fotograf Mats Holst Vis mer
Publisert

Den private øya Tjæreholmen ble i fjor lagt ut for salg med en prisantydning på to millioner euro - omkring 20 millioner kroner. På tross av at fritidseiendommen fikk særdeles pen omtale i den britiske tabloidavisa Daily Mail, forble den usolgt.

I februar besluttet selger å kutte prisantydningen ned til 9,9 millioner kroner. Det var etter alt å dømme et godt grep, da den private øya - utenfor Tvedestrand mellom Arendal og Risør - fikk nye eiere mandag.

- Jeg kan bekrefte at eiendommen er solgt. Vi la den ut til en prisantydning som var riktig i forhold til det norske markedet, og da tok det bare et par uker, sier eiendomsmekler i Aktiv, Erik Steen, til Børsen.

Artikkelen fortsetter under:

- Hva kan du si om salgssummen?

- Jeg kan bekrefte at den ble solgt til en pris i nærheten av prisantydning, og til en sum både selger og kjøper er godt fornøyd med.

- Internasjonale interessenter

Steen har tidligere opplyst at det var internasjonal interesse for eiendommen i første runde. Blant annet skal det ha vært interessenter fra både USA, Saudi-Arabia, Tsjekkia, Tyskland og England.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer