Fryktet kroken på døra:

Nå gjenåpnes restauranten

Flere fryktet for kroken på døra da tregården den populære kaféen ligger i ble solgt. Nå er nye eiere på plass, og kaféen åpner straks dørene på nytt.

NYE EIERE: Mormors Stue åpnet dørene i 1994, og er kjent for de fleste som er eller har vært tilknyttet Trondheim. Nå er nye eiere på plass. Foto: Henrik Einangshaug / Dagbladet
NYE EIERE: Mormors Stue åpnet dørene i 1994, og er kjent for de fleste som er eller har vært tilknyttet Trondheim. Nå er nye eiere på plass. Foto: Henrik Einangshaug / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Børsen): I november ble det kjent at Mormors Stue, den hjemmekoselige restauranten i hjertet av Trondheim, var blitt lagt ut for salg.

Siden kaféen åpnet dørene for første gang i 1994, har stedet vært meget populært blant alt fra studenter til pensjonister.

Da det i november ble kjent at leieavtalen mellom Mormors Stue og selskapet som eier bygget, Oscar Grenaderen AS, var blitt oppsagt, og ti personer risikerte å miste jobben ved årsskiftet, fryktet folk det verste for stedet.

Nå har en ny eier kommet på banen, og kaféen gjenåpnes.

Ny avtale

Lørdag ble det kjent at kaféen igjen åpner dørene.

- Grunnet usikkerhet rundt videre drift så har flere av våre barnebarn nå funnet seg annet arbeid, skrev Mormors Stue på sin Facebook-side lørdag.

Facebook-innlegget har allerede fått flere hundre «likes», og flere har kommentert at de er veldig godt fornøyde med nyheten.

Nyheten gleder selvsagt også daglig leder på Mormors Stue, Rune Moe.

- En gledens nyhet. Vi har kommet til enighet med ny huseier om en leieavtale som selvfølgelig er kjempehyggelig, sier Moe til Nidaros, som først omtalte nyheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.